Ημερίδα αφιερωμένη στους γονείς από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή

Ημερίδα αφιερωμένη στους γονείς από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή

Μάρτιος 01, 2013 - 19:18

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή μέλος του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS, διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 στις 6.00 μ.μ. στη Τρίπολη, ημερίδα αφιερωμένη στη γονεϊκότητα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθεί μια πλούσια θεματολογία, το εύρος της οποίας θα ξεκινάει από τις σχέσεις γονέων - παιδιών και θα καταλήγει σε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους σύγχρονους
προβληματισμούς της καθημερινότητας. Οι παρευρισκόμενοι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ουσιαστικό τρόπο στις διεργασίες της ημερίδας, διατυπώνοντας ερωτήματα, απορίες και απόψεις που θα τους κάνουν να δουν την επόμενη μέρα της ζωής τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά.

Στόχος της ημερίδας: η -χωρίς χρέωση- πρόσβαση των Γονέων σε σύγχρονη ενημέρωση πάνω στα σημαντικά θέματα γονεϊκότητας που τους απασχολούν, τα οποία εντοπίσαμε από την καθημερινή μας διάδραση μαζί τους στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ - ΓΟΝΕΑ ΜΕΡΑ

α) Ελένη Λιβανίου, Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Είναι Λέκτορας τους Πανεπιστημίου Nottingham Trent και επικεφαλής του τμήματος Μαθησιακών Δυσκολιών στη μη Διαγνωστική, Ερευνητική και Θεραπευτική Μονάδα “Σπύρος Δοξιάδης. - Θέμα: "Ο Γονέας σήμερα και αύριο

και Αλλάζω Ζωή, αλλάζω συνήθειες ως επαγγελματίας και ως γονέας"

β) Στέλλα Μπέλλου - Θέμα: "Μαθαίνω πώς να μαθαίνω"

Θα υπάρχει welcome coffee διάρκειας 20 λεπτών

ΠΟΤΕ: Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, 6.00μμ-8.30μμ
ΠΟΥ: Mainalon Resort, Πλατεία Άρεως Τρίπολη, για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 2710-232331 (περιορισμένες θέσεις)

Σε περίπτωση που θα παραβρεθούν εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. παρακαλούμε ενημερώστε μας για την καλύτερη οργάνωση της υποδοχής τους.

Λίγα Λόγια για εμάς:

Το  Δίκτυο  Κέντρων  Ξένων  Γλωσσών  QLS  (Quality  in  Language  Services),
προσδιορίζει την ποιότητα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση βασισμένο στο τρίπτυχο: 1.Ποιότητα στη λειτουργία ενός Κέντρου Ξένων Γλωσσών, 2.Ποιότητα στο επίπεδο των γνώσεων που προσφέρει στους μαθητές του, 3.Ποιότητα στο σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στους γονείς που το εμπιστεύονται.

Το QLS ΔΕΝ είναι Franchise, είναι η δικτύωση (cluster) των μεγαλύτερων ανεξάρτητων και αυτόνομων Κέντρων Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, που επιδιώκουν να αναπτύσσονται μαζί σε μια ανταγωνιστική εποχή, να ανταλλάζουν απόψεις πάνω σε Ακαδημαϊκά Θέματα και όλοι μαζί, ως ομάδα, να προσφέρουν στους γονείς του εκάστοτε Κέντρου Ξένων Γλωσσών, μέλος του QLS, αναβαθμισμένες υπηρεσίες με στόχο την επιτυχημένη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση του μαθητή.

Δημιουργήθηκε τo 2002. Σήμερα, επαναπροσδιορίζει τους στόχους του και αριθμεί 25 μέλη σ' όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Λιβαδειά, Ξάνθη, Σέρρες, Τρίπολη, Τύρναβος και Χαλκίδα) και αναπτύσσεται επιλέγοντας τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ανα την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες,

επικοινωνήστε με τον κ. Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλο Marketing QLS T: +30 211 770 6299 (εσωτερικό 3)

e: themis.s@marketingconsultant.gr