Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου Frederick στην Τρίπολη (pics,vid)

Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου Frederick στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 07, 2018 - 20:18
1 σχόλια

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ» σε συνεργασία με την UNICERT, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα για την προώθηση των εξ αποστάσεως προγραμμάτων σπουδών του, διοργάνωσε Ημέρα Γνωριμίας - Open Day του Πανεπιστημίου FREDERICK.

Την Παρασκευή 7/9/2018 όσοι βρέθηκαν στη συνεδριακή αίθουσα «ΜΗΤΙΣ» του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» ενημερώθηκαν για τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο FREDERICK καθώς επίσης και για τις προοπτικές ανέλιξης.

H ημερίδα απευθυνόταν σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους σε φορείς της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, δημοσίους υπαλλήλους και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

Αποστολή του Πανεπιστημίου Frederick είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα παρακάτω εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα:

Ειδική Εκπαίδευση (με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα)
Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με κατεύθυνση στη Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική
Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ – Γενικό)
Ναυτικό Δίκαιο & Ναυτιλιακή Διοίκηση
Διεθνές Εμπόριο & Ναυτιλιακή Διοίκηση
Εκπαίδευση Ενηλίκων
Διοίκηση Σχολικών Μονάδων
Διοίκηση Υπηρεσιών & Μονάδων Υγείας
Αναλυτικά Προγράμματα & Διδασκαλία
ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη
Διασφάλιση Ποιότητας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ» στα τηλέφωνα 2710238821 & 2710242188 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.university.paraschou.gr

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Δούνια 1 – Τρίπολη

Τηλ. 2710238821 & 2710242188

e-mail: fktri@tri.forthnet.gr

website: www.paraschou.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου Frederick 7/9


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλά όλα αλλά τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια που θέλουν να μας φέρουν και εδώ (Κουλης) είναι σωστό; λογικά σαν επένδυση για επιχείρηση θα αξίζει αλλά οι εργασιακές συνθήκες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.