Ηλιοβασίλεμα στην λίμνη Τάκα

Ηλιοβασίλεμα στην λίμνη Τάκα

Μάιος 08, 2020 - 21:14
0 σχόλια

Απόγευμα Παρασκευής 8 Μαίου και ένας περίπατος στην Τεγέα αποτελεί μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και μια ξεχωριστή πηγή ενέργειας για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Οι μέρες της καραντίνας του Covid-19 πέρασαν και ας ελπίσουμε ανεπιστρεπτή ωστόσο οι καλές συνήθειες που δημιουργήθηκαν και άφησε πίσω του όλο αυτό έμειναν και έτσι μια βόλτα μέχρι την Τεγέα σου χαρίζει έναν ιδιαίτερο περίπατο.

Μια βόλτα σχεδόν 4,5 χιλιομέτρων περιμετρικά της λίμνης Τάκα μέσα στην φύση με φόντο τα νερά αλλά και τον Τεγεατικό κάμπο ανοίγεται στο μάτι αυτού που θα επιχειρήσει να περπατήσει αυτή την διαδρομή.

Οι ομορφιές της φύσης μαγέυουν το μάτι και ο φρέσκος και καθαρός αέρας αναζωογωνεί την ψυχική διάθεση με την Λίμνη Τάκα να στέκεται επιβλητική, γαλήνια και έτοιμη να σου χαρίσει εξαιρετικά φωτογραφικά κλικ.

Φωτογραφικά κλικ όπως αυτό με το ηλιοβασίλεμα με τον ήλιο να χάνεται πίσω από το βουνό του Κάνδαλου και τις τελευταίες του ακτίνες πριν από την δύση του να σαλεύουν μέσα στα νερά της λίμνης Τάκα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.