Ηλικιωμένοι στο στόχαστρο ληστών στο Ελληνικό Γορτυνίας

Ηλικιωμένοι στο στόχαστρο ληστών στο Ελληνικό Γορτυνίας

Νοέμβριος 19, 2018 - 09:28
2 σχόλια

Τους τελευταίους μήνες, τα χωριά της Αρκαδίας έχουν μπει στο στόχαστρο ληστών που εισβάλουν στα σπίτια ηλικιωμένων, τους χτυπούν, τους ληστεύουν και εξαφανίζονται χωρίς να γίνουν από κανέναν αντιληπτοί.

Έτσι έγινε και το απόγευμα της Κυριακής στο Ελληνικό Γορτυνίας, όταν άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένων, τους ακινητοποίησαν και τους λήστεψαν.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (18.11.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και με τη χρήση σωματικής βίας, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΆΝΕΙ ΤΟΎΣ ΚΛΕΦΤΕΣ???? ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΈΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ!!!

Η ΝΔ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΑΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ SECURITE.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ..ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.