Ηλίας Κούρος: Είμαι αντίθετος με το έργο που παρουσίασε η εταιρία για τα απορρίμματα στο Μεγαβούνι (vid)

Ηλίας Κούρος: Είμαι αντίθετος με το έργο που παρουσίασε η εταιρία για τα απορρίμματα στο Μεγαβούνι (vid)

Μάρτιος 23, 2018 - 15:18
14 σχόλια

Για το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι  που  παρουσίασε η δημοτική αρχή στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Ηλίας Κούρος την Παρασκευή 23, Μαρτίου.

Ο κ. Κούρος ανέφερε ότι παρευρέθηκε στην εκδήλωση την οποία χαρακτήρισε και ως ελλιπή, καθώς δεν είχε ενημερωθεί πρότινος για το πλήρες περιεχόμενό της έτσι δεν κατάφερε να προετοιμαστεί και να κάνει τις κατάλληλες παρεμβάσεις και τοποθετήσεις.

Η εταιρία που κάλεσε ο δήμαρχος παρουσίασε μια πατέντα η οποία δεν τον κάλυψε, όπως ανέφερε ο κ. Κούρος, και κριτήριο για αυτή την απόφασή του, είναι ότι η ιδέα δεν έχει ωριμάσει.

«Αυτή η ιδέα έχει χρόνο ύπαρξης μόλις λίγους μήνες και δεν έχει τον χρόνο να ωριμάσει ούτε να δοκιμαστεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο μετρήσιμο αποτέλεσμα», ανέφερε κρατώντας τις επιφυλάξεις του για το έργο που προτίθεται να δημιουργήσει η δημοτική αρχή.

Δεν μπορούμε να βάζουμε τον Δήμο σε αυτή διαδικασία

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι η εταιρία που ήρθε, φαντάζεται ότι ο δήμος της Τρίπολης έχει θάλασσα, καθώς οι φωτογραφίες στο site που παρουσιάζει το έργο στην Τρίπολη δείχνουν θάλασσα.

Αυτό μας εντυπωσίασε αρνητικά, ανέφερε ο κ. Κούρος και τόνισε ότι η πατέντα αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πόλη μας.

Παρακολουθώντας λοιπόν την εκδήλωση ο κ. Κούρος κατάλαβε ότι σκοπός της επιχείρησης είναι να μειώσει το κόστος που θα καταλήγει στους πολίτες και ότι έτσι καταρρίπτονται οι δηλώσεις του δημάρχου για μηδενικό κόστος.

Όσον αφορά στην υλοποίηση του έργου, η εταιρία αναφέρει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και μέχρι τότε τα απορρίμματα θα πηγαίνουν στο Μεγαβούνι και θα παραμένουν εκεί.

Πρέπει να υπάρξουν κι άλλες προτάσεις, ο κάθε δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει μια διαπαραταξιακή έτσι ώστε να συζητηθούν όλα τα ζητήματα και να δοθεί επιτέλους μία λύση

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη χωματερή του Αγίου Βλάση, τονίζοντας ότι η παράταξή του δεν έχει καμία ευθύνη για το περιβαλλοντικό έγκλημα του έχει διαπραχθεί μέσα στον Μαίναλο, επισημαίνοντας ότι όταν έμαθε το ακριβές σημείο που ήθελε η δημοτική αρχή να πάει τα απορρίμματα, αντιτέθηκε στο σχέδιο αυτό.

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι δεν είναι σύμφωνος με το έργο που παρουσίασε ο δήμαρχος.

Ο κύριος Κούρος απαντώντας σε ερωτήσεις σχολίασε και το γεγονός ότι αποκλείστηκαν δημοσιογράφοι από την εκδήλωση, καταγγέλλοντος το περιστατικό όπως έκανε και η παράταξή του με τον κ. Τζιούμη

Καταδικάζω αυτή την πράξη η οποία μας πάει σε άλλες εποχές.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κούρος: Είμαι αντίθετος με το έργο που παρουσίασαν για τα απορρίμματα


14 Σχόλια

Ηλια για να κανεις τοποθετηση στο θεμα θα πρεπει πρωτα να το γνωριζεις και να μπορεις να καταλαβεις αυτα που σου λενε. Η εποχη που τα σκουπιδια τα θαβατε στο πλατωμα τελειωσε,για αυτο ασε να ασχοληθει κανενας αλλος.

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΘΑΒΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ.

Μπράβο Ηλία τους ενοχλεί γιατί θα κοπή η μάσα. Έχουν εκτροχιαστεί. Επιστρατευτηκαν να γράφουν

Χμμμμ...Μάλιστα...Ένας-ένας σπάνε την αφωνία στα Δημοτικά Συμβούλια κι αρχίζουν να μιλάνε για να ακούσουμε πώς είναι η φωνούλα τους που δεν την έχουμε ακούσει 3,5 χρόνια τώρα...Το επόμενο βήμα ποιο είναι; Να δώσει συνέντευξη ο άρχοντας της μούγκας, Δήμος Σωτηρόπουλος;

07/25 Μπρρρρρ! Τί να σου πω τώρα μεφάλε τρέμει ο δήμος ολάκερος μήπως ανοίξει το στόμα του...και χασμουρηθεί! Άντε ρε γελοίοι σοβαρευτείτε, έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε

ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΡΗΧΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΟΥΠΑ.

920+ στον τριτο παιδια για γραφτε και αλλα γιατι βλεπω να την τιναζει την μπανκα!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.