Ηλίας Χαλκιάς: Αναμένουμε με ψυχραιμία την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων

Ηλίας Χαλκιάς: Αναμένουμε με ψυχραιμία την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων

Ιούνιος 06, 2019 - 20:54
18 σχόλια

Επειδή πολλοί φίλοι και συμπολίτες ενδιαφέρονται για την εκκρεμότητα στην σταυροδοσία υποψηφίων του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο", που μεταξύ άλλων αφορά και σε μένα, ενημερώνω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επανέλεγχος (καταμέτρηση) των ψήφων αρκετών συνυποψηφίων με την εποπτεία της δικαστικής αρχής (Πρωτοδικείου Τρίπολης) σε κλίμα θεσμικής διαφάνειας και αμοιβαίου σεβασμού των ενδιαφερόμενων.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται, κατά την εκτίμησή μου, να ολοκληρωθεί τις προσεχείς μία ή δύο ημέρες. Αναμένουμε με ψυχραιμία την ολοκλήρωση της εξελισσόμενης διαδικασίας...
Με την ευκαιρία αυτή συγχαίρω θερμά τον επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" και ήδη Δήμαρχο Τρίπολης ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ και όλους τους συμπολίτες και φίλους πλέον που συστρατεύτηκαν στο συνδυασμό για τη μεγάλη εκλογική νίκη και εύχομαι επιτυχία στο μεγάλο έργο της διοίκησης του ιστορικού Δήμου μας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω ότι ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος θα παραμείνω στις γραμμές της παράταξης και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου από όποια θέση μου επιφυλάξει ο Δήμαρχος και οι συνάδελφοί μου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο αγώνας για ανασύνταξη και ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης τώρα αρχίζει και απαιτεί την επαγρύπνηση και τη συμβολή όλων μας σε κλίμα συναίνεσης. "Ο καθείς και τα όπλα του" παραγγέλλει ο νομπελίστας ποιητής Οδ. Ελύτης. Καλή αρχή...

 


18 Σχόλια

Μας έχει πιάσει μια φαγούρα ..... Είναι και τα δυο πρόσωπα μεγάλο βαρόμετρο στην παράταξη !

Αγαπητέ Ηλία, δεν είναι ΗΔΗ δήμαρχος ο Τζιούμης. Θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου (επειδή ως φιλόλογος οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις διατυπώσεις)

ΗΛΙΑ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ; ΕΣΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ .ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ

ακουγετε πως σε περασε ο Τσαγκαρελης και σε πλησιαζει ο Παπαθεοφανης Ηλια ειναι αληθεια?

Προσπεράσματα, κόντρες, πάσες...σαν αθλητική μετάδοση ακούγεται ! Να δούμε τελικά το γκολ ποιος θα το βάλει...

Ο Παπαθεοφάνης ειναι μπροστά απο Χαλκιά και με πολύ μικρή διαφορά απο τον Κανελλόπουλο στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Τζιούμη.

Υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα στα ψηφοδέλτια Παυλή και Τσιαμούλου με το ίδιο επώνυμο υποψηφίου που κατάγεται απο ΣΥΛΙΜΝΑ. Ο ένας εχει πιστωθεί τους σταυρούς του άλλου.

@9.35 Ακόμα και τώρα που αυτοί οι παλιοί που λέτε πήραν τόσους ψήφους συνεχίζετε αυτήν την καραμέλα? Και ειδικά ο κ Χαλκιάς που έχει δείξει ότι αξίζει.Δεν ντρέπεστε? Δηλαδή αν πάμε σε άλλες παρατάξεις όλοι είναι μέχρι 30 χρόνων? Μην αναφέρω ονόματα.... Χωνεψτε το ο Κώστας Τζιουμης είναι ο ΝΕΟΣ δήμαρχος με συνεργάτες άξιους και έμπειρος όπως ο Ηλίας Χαλκιάς και μακάρι να πάρει αυτός την έδρα (δεν είχα ποτέ καλυτερο καθηγητη στο σχολειο )αλλά και πολλούς άλλους νέους που σηματοδοτούν το ΝΕΟ.

Ο Χατζοπουλος πέρασε τον Κούρο για την πρώτη θέση. Ο Παπαθεοφάνης και Τσαγκαρέλης στις τελευταίες θέσεις.

Ο Θεοδωρακόπουλος έλαβε 17 ψήφους ολους ολους στην Γορτυνία στις εκλογές και ακούγεται πως θα κάνει ένσταση για επανέλεγχο των ψήφων του.

Αυτό το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο του τόπου μας , με τον χειμαρρώδη πολιτικό λόγο , σαφώς θα πρέπει να επανεξετάσει για ποιο λόγο στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει περισσότερους

Ο Θεοδωρακόπουλος ήθελε λέει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας 17 ψήφους πήρε τρομάρα του. Ανώμαλη προσγείωση επαθε ο Γιωργάκης τελικά βλέπεις τι παθαίνει ο άνθρωπος οταν καβαλάει το καλάμι.

Anonymous 08:40 Ψήφος, η, γένους θηλυκού: το δικαίωμα συμμετοχής σε ψηφοφορία. Ταγάρι: ο αφελής, ο αμύητος, π.χ. είσαι ταγάρι και σε έχουν πάρει στο ψιλό..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.