Ηλεκτροφωτίζεται το γήπεδο της Μελιγούς (vid)

Ηλεκτροφωτίζεται το γήπεδο της Μελιγούς (vid)

Αύγουστος 30, 2018 - 18:25
0 σχόλια

Μια πολύ σημαντική είδηση και ένα ξεχωριστό νέο βγήκε κατά την διάρκεια του γλεντιού του Ερμή Μελιγούς που έχει να κάνει με την αναγγελία του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του Ερμή Μελιγούς Χρήστος Τσιώρος ανακοίνωσε την συμφωνία με την Περιφέρεια για να προχωρήσει το έργο και από την πλευρά του ο Περοφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης έκανε αναφορά στην σπουδαιότητα για την περιοχή τέτοιων έργων.

Ο πρόεδρος του Ερμή Μελιγούς Χρήστος Τισώρος είπε: "Ένα σημαντικό θέμα για εμάς και την ομάδα μας είναι αυτό του φωτισμού του γηπέδου. Ο φωτισμός του γηπέδου δεν είναι μόνο για την ομάδα αλλά και για τους πολίτες μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν είτε να αθλούνται είτε να περπατούν.  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την Περιφέρεια και από τον κ. Γιώργο Μπακούρη πήραμε το "ναι" για την χρηματοδότηση του έργου του φωτισμού του γηπέδου το οποίο και είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης σχολίασε: "Δέχθηκα ένα αίτημα από τον Ερμή Μελιγούς και θα έλεγα επίμονα αναφορικά με τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Μελιγούς. Ως όφειλα το μετέφερα στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Το μήνυμα αυτό το πήρε γρήγορά, το συζητήσαμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μπορούμε αυτό το έργο να το υλοποιήσουμε. Δηλώνω για να είμαι ξεκάθαρος με την προϋπόθεση ότι  ο σύλλογος θα έχει ετοιμάσει μια εμπεριστατωμένη μελέτη και ένα σχέδιο για το έργο αυτό. Με αυτό τον τρόπο θέλει η Περιφέρεια και Περιφερειάρχης να αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι στα πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής πρωτοστατεί και βάζει πλάτη. Αυτή την έννοια έχει και το έργο που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ερμή Χρήστος Τσιώρος και εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας εφόσον ο αθλητισμός είναι το εργαλείο εκείνο που αναβαθμίζει και το πνεύμα και το σώμα".

Video: 

Χαιρετισμός προέδρου Ερμή. Εξαγγελία φωτισμού γηπέδου από Μπακούρη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.