Ηλεκτροφωτισμός του παλιού γεφυριού στην είσοδο της Δημητσάνας, της ιστορικής βρύσης και του ρολογιού

Ηλεκτροφωτισμός του παλιού γεφυριού στην είσοδο της Δημητσάνας, της ιστορικής βρύσης και του ρολογιού

Απρίλιος 21, 2019 - 17:27
1 σχόλια

Αντιπροσωπεία από τη Δημητσάνα, στην οποία συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του ανεξάρτητου ΤΣ Δημητσάνας Κωστας Νακοπουλος και Πρόεδρος του Παλαιοχωρίου, o Panagiotis Koustenis Παναγιώτης Κουστένης, υπεύθυνος τμήματος μονοπατιού Menalon trail από Δημητσάνα-Αρχαία Γόρτυνα και δύο εκπρόσωποι των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων, με επισκέφτηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη για να ευχαριστήσει μέσω εμού, την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι ευχαριστίες αφορούν στον ηλεκτροφωτισμό του παλιού γεφυριού στην είσοδο της Δημητσάνας, της ιστορικής βρύσης και του ρολογιού. Ο ηλεκτροφωτισμός υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, το βράδυ θα ανάψουν τα φώτα για πρώτη φορά.

Επίσης με ευχαρίστησαν για τα χρήματα (10 χιλιάδες ευρώ) που έδωσε η Περιφέρεια για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του μονοπατιού από τη Δημητσάνα μέχρι την Αρχαία Γόρτυνα, που συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για διάφορα θέματα και μου έθεσαν και κάποια άλλα αιτήματα που θα τα δούμε το επόμενο διάστημα.

Με κάλεσαν τέλος να βρεθώ στη Δημητσάνα και να πατήσω πρώτος το διακόπτη για τον ηλεκτροφωτισμό των ιστορικών σημείων της Δημητσάνας.

Τους ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου, γιατί είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουν οι συμπατριώτες μου την προσπάθεια που καταβάλλεται για την υλοποίηση των αιτημάτων που θέτουν, σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και με ελάχιστο προσωπικό στις υπηρεσίες μας.

Και να τους ευχηθώ να περάσουν ένα "Καλό Πάσχα"!

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στην Αρκαδία πάντως , εδώ και αρκετό καιρό, εντυπωσιάζει ο ηλεκτροφωτισμός δρόμων , κόμβων , εισόδων πόλεων , γεφυρών ,λιμανιών .......... ΜΠΡΑΒΟ στον ΤΑΤΟΥΛΗ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.