Ηλεία: Οι γείτονες έπιασαν τον έναν από τους κλέφτες

Ηλεία: Οι γείτονες έπιασαν τον έναν από τους κλέφτες

Μάιος 03, 2018 - 17:02
1 σχόλια

Σαν κύριοι μπήκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Σκουροχώρι της Ηλείας τρεις άγνωστοί της άνδρες και ξάφρισαν τα κοσμήματά της.

Η γριούλα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, όταν είδε τους κακοποιούς να αρπάζουν δύο χρυσά κοσμήματα και να ψάχνουν για χρήματα. Αμέσως, εκείνοι το έβαλαν στα πόδια και οι δυο κατάφεραν να διαφύγουν. Όχι, όμως, ο τρίτος ηλικίας 37 χρόνων, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από περίοικους και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου που έφτασαν λίγο αργότερα.

Ο 37χρονος παρέδωσε τα κοσμήματα που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη και αποκάλυψε τα στοιχεία ταυτότητας των δυο συνεργών του ηλικίας 27 και 52 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

(ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.