Ηλεία: Μαίνονται δύο πύρινα μέτωπα σε χαράδρα

Ηλεία: Μαίνονται δύο πύρινα μέτωπα σε χαράδρα

Απρίλιος 16, 2018 - 13:02
0 σχόλια

Περισσότεροι από 70 πυροσβέστες με 24 οχήματα, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου «Καναντέρ» και ένα ελικόπτερο, επιχειρούν από νωρίς το πρωί στις περιοχές Φρίξα και Σκυλλουντία της Ηλείας, προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν δύο μέτωπα μέσα σε χαράδρα, γι’ αυτό και το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν μηχανήματα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και της περιφερειακής ενότητας Ηλείας.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος «η ένταση των ανέμων έχει μειωθεί, γεγονός που βοηθάει το έργο των εναέριων και των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων». O κ. Γεωργιόπουλος πρόσθεσε ότι «δεν έχουν καεί σπίτια, αλλά το μόνο που έχει καταγραφεί είναι κάποιες ζημιές στη στέγη ενός σπιτιού στην κοινότητα της Νέας Σκυλλουντίας».

Όσον αφορά τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες, ο αντιπερειφερειάρχης είπε ότι έχουν καεί αρκετά ελαιόδεντρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.