Ηλεία: Εντοπίστηκε εμπρηστής - Κατηγορείται για πέντε φωτιές

Ηλεία: Εντοπίστηκε εμπρηστής - Κατηγορείται για πέντε φωτιές

Αύγουστος 25, 2019 - 17:23
0 σχόλια

Πολύ κοντά στην σύλληψη του εμπρηστή που έβαλε τη φωτιά στην περιοχή Βουπρασία στη Βάρδα Ηλείας, βρίσκονται οι ανακριτικές αρχές του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, βρίσκεται από την Παρασκευή στην περιοχή της Βάρδας αναζητώντας στοιχεία για τις τελευταίες πυρκαγιές που απείλησαν την κατοικημένη περιοχή, αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτό ήταν κάτι που προφανώς ο δράστης δεν γνώριζε, οπότε όταν και ξέσπασε η πυρκαγιά χθες νωρίς το μεσημέρι στην Βάρδα, οι ειδικοί της ΔΑΕΕ απο το κλιμάκιο της Πάτρας, βρέθηκαν πολύ κοντά στο δράστη, σύμφωνα με το ilialive.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει προσαγωγή ενός άνδρα από την περιοχή και στο πλαίσιο της προανάκρισης ερευνάται η εμπλοκή του στις πέντε τελευταίες πυρκαγιές σε Βάρδα και Ν. Μανωλάδα, σε μια ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου. Είναι πολύ πιθανό μέσα στη μέρα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.