Ηχηρή η παρουσία της Γορτυνίας στο Φεστιβάλ Ναυπλίου (pics,vid)

Ηχηρή η παρουσία της Γορτυνίας στο Φεστιβάλ Ναυπλίου (pics,vid)

Ιούνιος 27, 2017 - 09:15
5 σχόλια

Τέσσερις εποχές, ένας προορισμός: Γορτυνία

Έντονη ήταν η παρουσία του Δήμου Γορτυνίας διά της ΔΗΚΕΓ στο πρώτο Φεστιβάλ Ναυπλίου. Από τις 26/06/2017 ο Δήμος Γορτυνίας συμμετέχει στην παραπάνω διοργάνωση προϊόντων γεύσης και τουρισμού. Ο τουρισμός, ένα γερό χαρτί του Δήμου, προβλήθηκε επαρκώς στην έκθεση που παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή πολύς κόσμος, κυρίως δε ξένοι τουρίστες που εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για τουρισμό στην ορεινή Γορτυνία.

Η πλούσια και δροσερή διακόσμηση καθώς και η θερμή υποδοχή, έκαναν το περίπτερο του Δήμου μια σταγόνα δροσιάς στο πολύ ζεστό Ναύπλιο.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ, κυρία Μαρίνα Διαμαντοπούλου, μίλησε για την πρωτοβουλία της Επιχείρησης και για τον στόχο του Δήμου Γορτυνίας να γίνει ο απόλυτος προορισμός και τις τέσσερις εποχές του χρόνου:

«Είμαστε εδώ, στο Φεστιβάλ Ναυπλίου, για να προβάλλουμε τα αξιοθέατα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Γορτυνίας σε όλους τους επισκέπτες και τους ντόπιους του Ναυπλίου. Προσπαθούμε να προβάλλουμε παντού τον τόπο μας, επειδή στόχος μας είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στη Γορτυνία».

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως την Κυριακή 2 Ιουλίου και η ΔΗΚΕΓ θα είναι εκεί για να προβάλλει τον τόπο, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Γορτυνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον συνεργάτη του Arcadia Portal κ. Νίκο Τρουπή για το ρεπορτάζ. Οι φωτογραφίες, από το Discover Gortynia.

Video: 

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ARCADIA PORTAL by trounikos 26/06/2017


5 Σχόλια

Τι προιόντα να παρουσιάσει η Γορτυνία ρε παιδιά, θα μας τρελάνετε;Ούτε ρίγανη δεν φυτρώνει.Κι αν φυτρώνει ποιός να τη μαζέψει, οι παπούδες;

Δεν έχεις δίκιο φίλε μου...Στην ορεινή Γορτυνία ο τόπος έχει πολύ ρίγανη, που δεν την μαζεύουν οι γερασμένοι άνθρωποι βέβαια αλλά νεώτεροι. Ίσως να γνωρίζεις μόνο τα πεδινά. Επίσης βγάζει πολλά αγροτικά προϊόντα περίφημα είδη τυριών και εξαιρετικό μέλι. (το μέλι Βυτίνας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κόσμο). Πολλά είδη που κατακλύζουν την αγορά είναι από βιολογικές καλλιέργειες στην Γορτυνία. Ακόμη έχει σπουδαίους τουριστικούς προορισμούς (Λούσιο, Μαίναλο, Λίμνη Λάδωνα Αλφειό και Λάδωνα τόπους ιστορικού και Θρησκευτικού περιεχομένου) Αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη...ψάξου λίγο !

Εκτός από το μέλι δεν μας λες τι άλλο παράγει.Ο Θρησκευτικός τουρισμός δεν είναι προιόν.Εσύ μάλλον πρέπει να ψαχτείς.

1. Το περίπτερο είναι απλά θλιβερό. 2. Κάθε τέτοια συμμετοχή σε ανάλογες εκθέσεις και φεστιβάλ, είναι επίσης απλά θλιβερή. 3. Αν νομίζετε ότι προωθείτε την περιοχή και τα αγαθά της με τέτοιους τρόπους, είστε επίσης απλά θλιβεροί. Θλίψη και Γορτυνία ένα και το αυτό. Δυστυχώς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.