ΙΧ χτύπησε παιδί στον «υποτιθέμενο πεζόδρομο» της Μεγαλόπολης

ΙΧ χτύπησε παιδί στον «υποτιθέμενο πεζόδρομο» της Μεγαλόπολης

Ιούλιος 14, 2017 - 12:04
1 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε χθες το βράδυ στον υποτιθέμενο πεζόδρομο στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.

Ένα Ι.Χ. χτύπησε ένα μικρό παιδί και όπως αναφέραμε πιο πριν ευτυχώς όχι σοβαρά. 

Το γεγονός αυτό επαναφέρει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο το ζήτημα με τους 2 πεζόδρομους της πλατείας που όλοι μας τους παραβιάζουμε και κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι ισχύει .

Ρωταμε λοιπόν τους αρμόδιους…

Είναι η δεν είναι τελικά πεζόδρομοι οι 2 δρόμοι;

Ισχύουν η δεν ισχύουν οι απαγορευτικές πινακίδες;

Αν είναι μονόδρομοι με ποιον τρόπο διασφαλίζεται η νομιμότητα και ποιος είναι τελικά υπεύθυνος για όσα παράλογα συμβαίνουν;

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ευτυχως που το παιδι ειναι καλα το κυριοτερο,κατα δευτερον και εδω τριπολη πιστευω οτι δεν ειναι μακρυα η μερα που θα γινει κατι τετοιο στη πετρινου κυριως,απο τη μια μακαρι να μην γινει,αλλα απο την αλλη να γινει μπας και ξυπνησει καμια φορα επιτελους η αστυνομια απο τον υπνο του δικαιου που κοιματε ,μπας και δουμε να εφαρμωστουν τα νομιμα σε οσους παρκαρουν -κυκλοφορουν επανω σε πλατειες -πεζοδρομους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.