Ηγετική εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη (pics,vid)

Ηγετική εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 02, 2017 - 21:08
16 σχόλια

Κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του, το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη φιλοξένησε την υποψήφια για την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς κυρία Φώφη Γεννηματά την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου εν όψει των κρίσιμων, ως προς τον αριθμό των ψηφοφόρων που θα προσέλθουν στην κάλπη, εκλογών που θα διεξαχθούν σε δέκα ημέρες.

Κρίσιμων, επειδή ο αριθμός των πολιτών που θα στηρίξουν ενεργά με την ψήφο τους τον υποψήφιο της προτίμησής τους θα δώσει μια καλή ένδειξη ως προς το πόσοι πολίτες επιθυμούν έναν ισχυρό κεντρώο πόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη μετα-μνημονιακή Ελλάδα, όπως ευαγγελίζονται, τουλάχιστον, οι διοργανωτές του νέου αυτού κινήματος οι οποίοι με κάθε ευκαιρία υπογραμμίζουν ότι σημασία δεν έχει το πρόσωπο που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία αλλά η δυναμική του νέου φορέα.

Η κυρία Γεννηματά, η οποία νωρίτερα είχε επαφές με παράγοντες και φορείς της Αρκαδίας, προσήλθε στο δημοτικό θέατρο με μία ώρα καθυστέρηση, αλλά καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά. Ανάμεσα στους πρώτους που την υποδέχθηκαν, ήταν ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος αποσύρθηκε από την κούρσα των εκλογών λόγω προβλήματος υγείας.

Η Φώφη Γεννηματά, η εκστρατεία της οποίας έχει κεντρικό σύνθημα το ρήμα «Τολμάμε», από βήματος υπήρξε ιδιαιτέρως θερμή με τους υποστηρικτές της στην Τρίπολη που κατέκλυσαν το –μικρό σε χωρητικότητα- Μαλλιαροπούλειο, ευχαριστώντας τους από καρδιάς και επισημαίνοντας ότι πολύ χάρηκε που εγκαινίασε τον υπέροχο αυτό χώρο πολιτισμού για πολιτική εκδήλωση.

«Θέλουμε διαφάνεια, σεβασμό στους θεσμούς και αξιοκρατία. Δεν θα επιτρέψουμε η δήθεν Αριστερά του κ. Τσίπρα να καταστρέψει τη χώρα. Ούτε είναι λύση για την Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε.

«Ο στόχος μας είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», είπε.

 Δεν θα γίνουμε το δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ.

Η κυρία Γεννηματά διατράνωσε την πεποίθηση ότι η επόμενη αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις.

Για τη βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή –πολιτική επιλογή του ΠαΣοΚ, όταν ήταν κυβέρνηση και υπέγραφε το πρώτο μνημόνιο- απολογήθηκε, λέγοντας ότι το κόμμα δεν κατόρθωσε να πείσει τον κόσμο για την αναγκαιότητά της –αλλά όχι και για τα αποτελέσματά της στη ζωή των πολιτών.

Ακολούθως, η υποψήφια πρόεδρος του νέου φορέα άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει κατορθώσει να ευημερούν οι αριθμοί και να υποφέρουν οι άνθρωποι.

 Μόνο ο κ. Τσίπρας δεν βλέπει γύρω του την ανεργία, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, την υπερφορολόγηση.

Ακόμη, χαρακτήρισε το κοινωνικό μέρισμα που προτίθεται να δώσει η κυβέρνηση αντίδωρο από τα λάφυρα που έχει ήδη αρπάξει, υπογραμμίζοντας:

«Αν πρέπει να δοθεί το μέρισμα αυτό, πρέπει να δοθεί για επιδότηση εργασίας, για την ενίσχυση της οικογένειας και για τη μείωση της φορολογίας».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ουρά των πιο συντηρητικών κύκλων στην Ευρώπη και ανέφερε ότι είναι αναγκαία όσο ποτέ η αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.

 Εμείς έχουμε τη γνώση, τα στελέχη, την εμπειρία για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.

«Έχουμε ένα χέρι απλωμένο και μια αγκαλιά ανοιχτή για όλους όσοι πλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλουμε εκείνους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για ένα στασίδι εξουσίας».

Στη συνέχεια, η κυρία Γεννηματά είπε ότι η παράταξή της έχει ένα τεκμηριωμένο εθνικό σχέδιο, που είναι το κλειδί με το οποίο μπορούν να αλλάξουν οι όροι της συμφωνίας, εφόσον το σχέδιο αυτό θα επαναφέρει την αξιοπιστία της χώρας μας, και επιτέθηκε εναντίον του Πρωθυπουργού για την πολιτική των επενδύσεων της κυβέρνησης:

Η κυβέρνηση αυτή κυνηγά ό,τι παράγει σε αυτόν τον τόπο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ηγετική εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στην Τρίπολη


16 Σχόλια

Όλα τα πασοκόμουτρα...Κάτι κουρασμένα παλικάρια (όσα έχουν απομείνει τουλάχιστον)...Αντί να κρύβονται στα λαγούμια, έχουν το θράσος να εμφανίζονται δημόσια οι εκπρόσωποι του 6%...Τί να πει κανείς...Πραγματικά είναι για λύπηση όλοι τους...

Μόνο Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο. ΤΕΛΕΙΩCATE. 2021. ΕΡΧΟΜΑCTE

Αυτοι που κατεστρεψαν τη χωρα.Πρασινοφρουροι αυριανισμος τομπρισ.ος λαμογιες τσοβολα δωστα ολα κουτσονομοι παμπερς τραπεζα κρητης δωρακια καλαμποκι τορμι 1 κλαδικες εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο μιζες χρωματιστα ψηφοδελτια μετακινησεις φανταρων στις μονοεδρικες ειδικα δικαστηρια .Αντι να κρυβονται θρασυνονται και προκαλουν.Ας θυμηθει επι τελους ο κοσμος.

Διάβασε εδώ μόνο για την θητεία του καραμανλή αυτά... http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B4-50-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B1 Ασε τι έγινε επι μητσοτάκη ποιο πριν...

Αμ γιαυτο ηταν ολα τα πασοκοζομπι εξω......τσιπα δεν υπαρχει

Ανέβηκε τέτοια κωμωδία στο θέατρο και τη χάσαμε!! Κεντροαριστερός χώρος με τέτοια προσωπικότητα στο πηδάλιο σίγουρο ναυάγιο.

Συμβαίνει το απίθανο. Από τον θίασο που έχουμε κυβέρνηση ακόμα και η Φώφη είναι προτιμότερη. Ο "Λέσβος-Μυτιλήνη" μαζί με τον "τα ρέστα μου στο κόκκινο" έχουν κατεβάσει τον πήχη μερικά χιλιοστά πάνω από το πάτωμα.

Τσιγαρίλα, τσίπουρα, αμορφωσιά και γόβα λεοπά.............................

συνέχιση με το ζόρι της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ μέχρι να περάσει ο καιρός για να πάρει η Φώφη "πολιτική" σύνταξη. (γιατί απτην Εθνική Τράπεζα παίρνει απτά 40 της)

Εάν υπάρχει άνθρωπος κάτω από 60 ετών που πάει να ακούσει Φώφη-ΠΑΣΟΚ είναι πνευματικά καθυστερημένος και χρειάζεται την βοήθειά μας...................

μ.ο ηλικιας 60 χρονων τουλαχιστον, τι να πει κανεις.. παντως ειναι καλο που εγινε η συγγεντρωση στο Μαλλιαροπουλειο, την αλλη φορα μαλλον θα γινει σε καμια καφετερια για να φαινεται οτι εχει ζωη ακομα το κινημα..

09:50 εάν ακούει Κυριάκο Άδωνι Αλέξη λες να μη χρειάζεται τη βοήθεια μας;

Ακουσατε. Αποφασιστε, εστω σαν αλλαγη, για μια φοραα ακοομα. Ποτε δε ξερεις, κατι μπορει να κανει τη διαφορα, στο αροτερα με το τωρα. Καλο βραδυ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.