Ιερώνυμος: Η Εκκλησία θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Ιανουάριος 30, 2018 - 18:13
3 σχόλια

Φωνή λαού, οργή Θεού, τελικά...

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προφανώς κάτω από την πίεση του ποιμνίου αλλά και εμπρός στην απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ότι θα στηρίξει το συλαλλητήριο για τη Μακεδονία που διοργανώνεται στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή της Εκκλησίας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Αθήνα, κατά τη συνάντησή του με τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου.

Η συμμετοχή θα γίνει εφόσον διασφαλιστεί ο ειρηνικός χαρακτήρας της συγκέντρωσης, χωρίς πολιτικούς και κομματικούς χρωματισμούς. Η Εκκλησία θα μετέχει με τον αντιπρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, που θα διαβάσει την ανακοίνωση της ΔΙΣ. Μαζί του θα βρίσκονται οι Μητροπολίτες Δράμας, Παύλος και Χίου, Μάρκος. 

Η συμμετοχή της Εκκλησίας αλλάζει τη μέχρι στιγμής στάση του Αρχιεπισκόπου για το συλλαλητήριο, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους των Παμμακεδονικών Ενώσεων.


3 Σχόλια

Τον αείμνηστο Χριστόδουλο τον "έφαγαν" οι ίδιοι που "έφαγαν" τον Κένεντι, τον Αραφάτ & τον Ωνάση,τον Σαντάτ, γιατί άραγε; ξέρει κανένας? ποιους ενοχλούσαν ή καλλίτερα τι ενοχλούσαν; ξέρει κανένας? ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις εξολοθρεύσεις; πάντως είναι οι ίδιοι ......φαντάζομαι!

Μέχρι την Παρασκευή θα δηλώσει συμμετοχή και ο Τσίπρας. Το σκ@το έχει φτάσει στην κάλτσα (για όλους τους μειοδότες πολιτικούς).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.