ΙΕΚ Μεγαλόπολης με 4 Τμήματα και 90 μαθητές

ΙΕΚ Μεγαλόπολης με 4 Τμήματα και 90 μαθητές

Σεπτέμβριος 21, 2014 - 14:34
0 σχόλια

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ και την εισαγωγή σπουδαστών για το β εξάμηνο του 2014 από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης .

Ειδικά για το ΙΕΚ Μεγαλόπολης θα λειτουργήσουν 4 τμήματα με επιλεγμένους 90 μαθητές ! . Πραγματικά η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής και πέρα από κάθε προσδοκία !

Οι ειδικότητες στο ΙΕΚ Μεγαλόπολης είναι οι:

ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ , ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ κ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ κ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ κ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ κ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Τα ονόματα αναρτήθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής και δίνονται οδηγίες για την εγγραφή των εισαχθέντων. Οι επιτυχόντες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής, σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, παρακαλούνται να προσέλθουν απαραιτήτως μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2014, στα αντίστοιχα Δημόσια ΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Η παραπάνω καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης της εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ ειδικά για τα: • ΔΙΕΚ της Περιφέρειας Αττικής (εκτός του ΔΙΕΚ Αίγινας) • όλα τα ΔΙΕΚ της Θεσσαλονίκης και • τα ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Κοζάνης, Ναυπάκτου, Πάτρας καθώς υπάρχει μεγάλο πλήθος επιλαχόντων υποψηφίων, η διαχείριση των οποίων θα γίνει από τη ΓΓΔΒΜ. Για τα παραπάνω ΔΙΕΚ αναμένεται ανακοίνωση καταστάσεων με ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ πριν την έναρξη της κατάρτισης.

Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, και δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.