Το Ίδρυμα Μπότση βράβευσε τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου από τη Βλαχοκερασιά (vid)

Το Ίδρυμα Μπότση βράβευσε τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου από τη Βλαχοκερασιά (vid)

Ιανουάριος 17, 2020 - 09:02
0 σχόλια

Βραβεύθηκε από το Ίδρυμα Μπότση η Ιωάννα Μάνδρου, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, η οποία παράλληλα εργάζεται στην εφημερίδα "Καθημερινή" και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Η Ιωάννα Μάνδρου άρχισε τη δημοσιογραφία από το 1986 και ως σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ανελλιπώς.

Γεννήθηκε στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Αθηνών και έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση και ηλεκτρονικές εκδόσεις για θέματα δικαιοσύνης, θεσμών και δημόσιας ασφάλειας.

Έχει καλύψει όλα τα μεγάλα γεγονότα στο χώρο της δικαιοσύνης επί 34 ολόκληρα χρόνια, ανάμεσα στα οποία τη δίκη Κοσκωτά, μεγάλα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα, την υπόθεση της “17 Νοέμβρη”, σημαντικά νομοσχέδια, συνταγματικές αναθεωρήσεις και άλλα.

Έχει εργαστεί για 15 χρόνια στην εφημερίδα “Το Βήμα” (1990 – 2004), στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (2005 – 2010).

Από το 2009 και έως σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα “Η Καθημερινή” και από το 2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως δημοσιογράφος και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της έχει εργαστεί σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ( Flash, 902, Δίαυλος 10, Κανάλι 1 στον Πειραιά και άλλους, καθώς στις εφημερίδες “Η Πρώτη” , από όπου ξεκίνησε και την σταδιοδρομία της, τον “Ριζοσπάστη” και την “Απογευματινή”.

Έχει πάρει μέρος σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, εισηγούμενη θεσμικά θέματα και ζητήματα δικαιοσύνης.

Η Ιωάννα Μάνδρου είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ευθύμιο Ναυρίδη από το 1998, είναι μέλος πολλών πολιτιστικών ιδρυμάτων, ενώ αναπτύσσει έντονη φιλοζωική δράση.

Από το newsit

Video: 

Το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει την Ιωάννα Μάνδρου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.