Ίδιο παραμένει το ΔΣ των Αγαλιωτών

Ίδιο παραμένει το ΔΣ των Αγαλιωτών

Μάρτιος 30, 2017 - 08:42
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πολλών συγχωριανών,μελών και φίλων του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε και φέτος  στις 18 Μαρτίου, στο:"ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ" που μας παραχωρεί δωρεάν-και τον ευχαριστούμε-ο Βασίλης Γκούμας,η εκδήλωση της κοπής της πίτας- μόνιμη προσφορά του Γιώργου Κανελλόπουλου- και των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.                                                                                                                                                                            

Κατά κοινή ομολογία,το χωριό μας, με τους ελάχιστους κατοίκους,καταφέρνει πάντα να κάνει συγκεντρώσεις που ξεπερνούν και στις πιο αντίξοες συνθήκες (κοινωνικές και οικονομικές) τα  75-80 άτομα.                                                                                                                                                            

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρίσκονται σ'αυτές και μας βοηθούν στο έργο μας με κάθε τρόπο.     Αυτή τη χρονιά εκτός των συγχωριανών μας,μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο ιδρυτής της εφημερίδας "ΓΟΡΤΥΝΙΑ"κος Κ.Καλύβας,η πρόεδρος του Συλλόγου Ριζοσπηλιωτών, κα Γιάννα Σκουμπούρη-Ηλιοπούλου,ο ταμείας του Συλλόγου Λυσσαρέας κος Βασίλης Χριστόπουλος  καθώς και ο διακεκριμμένος επιστήμονας, μαθηματικός-μετεωρολόγος,κος Θοδωρής Κολυδάς (φίλος και προσκεκλημένος του Γιάννη Αθ. Τσίτουρα) ο οποίος έχει προβάλει το χωριό μας πολλές φορές με φωτογραφίες και αναφορές στα Δελτία Ειδήσεων που παρουσιάζει τον καιρό.Για το λόγο αυτό το Δ.Σ.καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι τον ανέδειξαν σε επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας και του πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο μία χειροποίητη γκλίτσα, προσφορά του Θανάση Τσίτουρα απ'το χωριό.Τις ευχές του εκδήλωσε και ο Σύλλογος Ραφταίων μεσω της Προέδρου της Ελ.Μητροπούλου που λόγω πένθους δεν παρευρέθησαν.                                                                                                      

Το Δ.Σ.εις μνήμη των αποθανόντων Ι.Λίτσα, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας και Πάνου Μητρόπουλου από Ράφτη,αντιδημάρχου του Δήμου Γορτυνίας και αρωγού του χωριού μας,προσέφερε χρηματικά ποσά στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Αγάλω.                    

Το φλουρί της πίτας που και φέτος "ανταποκρινόταν"με ένα δέντρο ελιάς-προσφορά και αυτό του Γιώργου Κανελλόπουλου- έπεσε στο κομμάτι που προοριζόταν για<<τα Ελληνικά Στρατά>> τον Θάνο Τσίτουρα του Χρήστου που υπηρετεί πεζοναύτης και γι'αυτό απουσίαζε.                                              

Το Δ.Σ.προσέφερε στους παρευρισκόμενους και φέτος δωρεάν πλούσια εδέσματα-νηστήσιμα και μη-κρασιά και αναψυκτικά προσφορά του Συλλόγου και των :Σπήλιου Κανελλόπουλου- ψησταριά Θράκα,Χαιδάρι-(κεμπάπ-πατάτες),Νίκου Νικολόπουλου (τυριά πίτες) Χρήστου Τσίτουρα (αναψυκτικά), όπως κάθε χρονιά,ο Λάμπης και ο Παναγιώτης  έψισαν τα σουβλάκια και τις πίτες στο χώρο της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε.                                                                                              

Το Δ.Σ.ευχαριστεί τους: Ταβέρνα Λιάς Ράφτη,εργαστήρι ζυμαρικών "Κυρα Μαρία" Ντάβου Ράφτη,ξενοδοχείο "Δεσποτικόν (Ελ. Μητροπούλου) Δημητσάνα,Sale Menalon (αφοι Δαμόπουλοι από Ράφτη) Καρδαράς Τρίπολη,Θανάση & Γιώργο Τσίτουρα (Αγάλω), Γ.Παναγιωτακόπουλο (Τρίπολη) Κατερίνα Κανελλοπούλου & Χρ.Φλέσσα,Γιώργο Τσιπόκα (του Κωσταντή),Γιάννη Στεργιόπουλο & Βούλα Σπύρου,Γιάννη Τσίτουρα του Αθανασίου, Κώστα & Χρήστο Γιαννακόπουλο,Γιάννη Κολιτσόπουλο του Χρήστου, Γιώργο Κανελλόπουλο, Χρήστο Γιαννατσή,Λάμπη Παικόπουλο,Βασίλη Γκούμα & Φρόσω Παναγιωτακοπούλου,Σταύρο & Μαρίνα Κολιτσοπούλου του Κώστα, Ιωάννα Τσίτουρα-Βαρσαμίδη του Αθανασίου, για τα δώρα που πρόσφεραν στο Σύλλογό μας για τη λαχειοφόρο αγορά.

Για το θέμα των εκλογών,μετά απο πρόταση μέλους του Συλλόγου και ομόφωνη αποδοχή απο την Γ.Σ.αποφασίστηκε να παραμείνει το ίδιο Δ.Σ. για μια ακόμη θητεία.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα με αγάπη και ειρήνη και καλό αντάμωμα του χρόνου.

Το Δ.Σ.Αγαλιωτών

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.