Ιδανική πρεμιέρα και αποθέωση για τα κορίτσια της Εθνικής βόλεϊ (pics,vid)

Ιδανική πρεμιέρα και αποθέωση για τα κορίτσια της Εθνικής βόλεϊ (pics,vid)

Αύγουστος 21, 2015 - 22:11
0 σχόλια

Ελλάδα - Γεωργία 3-0 σετ

Πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης η πρώτη μέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ γυναικών Εθνικών ομάδων το απόγευμα της Παρασκευής (21/8).

Ο κόσμος της Μεγαλόπολης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, δίνοντας βροντερό «παρών» και με τον ενθουσιασμό του έσπρωξε την Εθνική Ελλάδος στην  άνετη επικράτηση με 3-0 σετ (25-12, 25-12, 25-11)  κόντρα στην Εθνική Γεωργίας.

Το «παρών» στις κερκίδες έδωσαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Εύη Τατούλη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης σε θέματα αθλητισμού της Περ. Πελοποννήσου κ. Βασίλης Σιδέρης, άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών που παρακολούθησαν έναν θεαματικό αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου.

Στα αγωνιστικά, η Εθνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις και με όπλο της το πολύ καλό σερβίς πήρε εύκολα το πρώτο σετ με σκορ 25-12.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε αφού τα κορίτσια του Γιάννη Καλματζίδη με πολύ καλές υποδοχές και τελειώνοντας φάσεις σε πρώτο χρόνο κατάφεραν να πάρουν και το δεύτερο σετ με το ίδιο σκορ, 25-12,

Στο τρίτο σετ η άμυνα των Γεωργιανών προσπάθησε να γίνει καλύτερη όμως και πάλι οι Ελληνίδες βρήκαν τον τρόπο με την Σαντάβα και την Μιρτέκι να καρφώνουν υποδειγματικά στην άμυνα των αντιπάλων τους επικρατώντας με 25-11 μέσα σε αποθέωση.

Τέλος, στην κάμερα του Arcadia Portal.gr που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης μίλησαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, η πολιτευτής κυρία Εύη Τατούλη και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Δάρας, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της εν λόγω διοργάνωσης για την πόλη αλλά και τα κίνητρα που δίνει στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Άνετη νίκη για τα κορίτσια της Εθνικής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.