Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς για άλλη μία φορά στο μεγαλείο του

Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας: Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς για άλλη μία φορά στο μεγαλείο του

Μάιος 21, 2019 - 21:10
9 σχόλια

Για  3η  φορά  ο  Υπουργός  Υγείας  μας  έκανε  την  τιμή  να  επισκεφθεί  την  πόλη  μας (είχαν  προηγηθεί  οι  επισκέψεις  4/2016  &  1/2017).

Κατανοητό  βέβαια  ειδικά  σε  προεκλογική  περίοδο  προκειμένου   να  διαφημιστεί  το  κυβερνητικό  έργο (επικοινωνιακά  βέβαια  γιατί  επί  της  ουσίας  είναι  ανύπαρκτο).

Εκείνο  όμως  που  πραγματικά  αδυνατούμε  να  κατανοήσουμε  είναι  η  προσφιλής  τακτική  του  Υπουργού  να  εξαντλεί  τα  όρια  διαλόγου  και  ενημέρωσης  του  με  τους  κομματικούς  υφισταμένους  του  και  τους  κομματικούς  παράγοντες , εξακολουθώντας  να  πρωταγωνιστεί  εκ  του  ασφαλούς  σε  μία  φάρσα  με  υποχρεωτικούς  χειροκροτητές.

Το  ηθικό  πλεονέκτημα  της  αριστεράς  για  άλλη  μία  φορά  στο  μεγαλείο  του.

Η  Δημοκρατία  και  οι  θεσμικές  αρχές  που  τη  διέπουν  a  la  carte  μόνο  εκεί  που  μας  συμφέρει.

 

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               Ψυχογυιός Βασίλειος                                   Αναγνωστάκος Θεοχάρης

    Ιατρός                                                                    Ιατρός

      Ακτινοδιαγνώστης                                                Πνευμονολόγος           

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Επιτελους.....μιλήστε λίγο και οι σοβαροι.....δωστε λίγο φως στη κοινωνια μας....

Βγες σαν Βασίλης και πες ό,τι θέλεις, αλλά ΟΧΙ σαν πρόεδρος του ΙΣΑ. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να εκφράζεις τις προσωπικές σου απόψεις και να υπογράφεις σαν πρόεδρος μιας αρχής όπως είναι ο Ιατρικός Σύλλογος;. Παραιτήσου!

θα ηθελα να μαθω αν αυτο ειναι κειμενο του ΔΣ του Ιατρικου Συλλογου Αρκαδιας η'αποψη του Προεδρου

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς. Σε ένα κείμενο που είναι 100% ακριβές κάποιοι ενοχλούνται από την αλήθεια. Ήρθε ο υπουργός και πήγε στο ΨΝΤ ουσιαστικά μόνο με τα τοπικά κομματικά στελέχη του Σύριζα. Προφανώς από τον φόβο μήπως χαλάσει το show από άβολες δηλώσεις κριτικής. Δεν αντέχει σε κριτική αυτή η κυβέρνηση. Τόσο "δημοκρατική" και άχρηστη είναι.

"ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας" --> λες και ακριβως τα ιδια δεν θα εκανε δεξιο κομματικο στελεχος... με τους δικους του θα μιλαγε. Οποτε καλο θα ηταν να κανετε ουδετερη πολιτικη κριτικη.

13:22: μα η "πρώτη φορά Αριστερά" και ο Αλέκσης είναι κάτι το διαφορετικό...τρομάρα τους!

Αντικανονική και ανεπίτρεπτη χρήση του Ιατρικού Συλλόγου από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του, που μίλησαν κομματικά προτάσσοντας τον τίτλο τους. Τα κομματικά τερτίπια δεν έχουν καμία θέση στο σύλλογο. Ρόλος του Δ.Σ. είναι η διαφύλαξη της ουδετερότητάς του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος θίγεται και από τους πρόεδρο-γραμματέα και από τα ανόητα σχόλια που αποδεικνύουν αυτό ακριβώς που γράφω, ότι ο ΙΣΑ δεν είναι χώρος για κομματικά τερτίπια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.