Ιατρείο Λαγκαδίων: Δεν γίνονταν συνταγογραφήσεις γιατί δεν υπήρχε... μελάνι

Ιατρείο Λαγκαδίων: Δεν γίνονταν συνταγογραφήσεις γιατί δεν υπήρχε... μελάνι

Οκτώβριος 09, 2019 - 09:58
1 σχόλια

Η δημόσια υγεία στη χώρα μας νοσεί. Ιδίως στην ελληνική επαρχία. Η έλλειψη υποδομών, η έλλειψη ιατρών, η έλλειψη εξοπλισμού υποχρεώνουν τους κατοίκους των χωριών να μετακινούνται στις κοντινότερες πόλεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Στην Αρκαδία οι εργαζόμενοι στην πρωτοβάθμια υγεία καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να εξυπηρετούν τους ασθενείς. Πολλές φορές, όμως, έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα όπως έλλειψη θέρμανσης, κακή κατάσταση στις υποδομές και, εσχάτως στα Λαγκάδια, έλλειψη μελανιού για τον εκτυπωτή.

Το ζήτημα της έλλειψης μελανιού στο ιατρείο Λαγκαδίων αναδείχθηκε στον λογαριασμό «Λαγκαδινά Νέα» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στις 4 Οκτώβρη και ως χθες 8 Οκτωβρίου, το ιατρείο εξακολουθούσε να μην έχει μελάνι για τις εκτυπώσεις των συνταγογραφήσεων.

Ο κ. Κ. Γιαννικόπουλος είχε γράψει τότε:

Χωρίς μελάνι το Ιατρείο στα Λαγκάδια !!
Χωρίς μελάνι έχει αφήσει η Δ.Υ.Πε το αγροτικό Ιατρείο στα Λαγκάδια.

Δεν έχει μελάνι το Ιατρείο στα Λαγκάδια , με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτυπωθούν οι συνταγές που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας.Φιλότιμος ο Γιατρός τρέχει για να εξυπηρετήσει τον κόσμο στο Δημαρχείο και αλλού για να κάνει τις εκτυπώσεις.

Όπως προκύπτει από χθεσινές αναρτήσεις, το μελάνι δεν έχει φθάσει ακόμα στο χωριό...


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.