Η «ζογκλερική» ντρίμπλα του Γρηγόρη Λάτση (vid)

Η «ζογκλερική» ντρίμπλα του Γρηγόρη Λάτση (vid)

Σεπτέμβριος 24, 2019 - 10:49
0 σχόλια

Η αναμέτρηση για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας είναι γεγονός πως είχε τα πάντα αναφορικά με το σασπένς και την αγωνία και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να βγει ο τελικός νικητής, με τον Γρηγόρη Λάτση πάντως να κλέβει την παράσταση με μία του κίνηση.

Και επειδή στο ποδόσφαιρο θέαμα δεν είναι μόνο το γκολ αλλά και οι στιγμιαίες εμπνεύσεις, ο δεξιός μπακ-χαφ του Λεωνιδίου φρόντισε με μια ζογκλερική πραγματικά ντρίμπλα να βάλει την δική του πινελιά στην αναμέτρηση, χαρίζοντάς μας μια ενέργεια ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ο Γρηγόρης Λάτσης με ένα πάτημα και επιτόπια περιστροφή άφησε άγαλμα τον αντίπαλο αμυντικό θυμίζοντας μας μια ντρίμπλα που λάτρευε να κάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Δείτε στο βίντεο την ζογκλερική στιγμή του Γρηγόρη Λάτση στον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας του Λεωνιδίου με τον Απόλλωνα Τυρού.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Η "ζογκλερική" ντρίμπλα του Γρηγόρη Λάτση


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.