Η υπόσχεση του Αρκά υποψηφίου με το ΚΚΕ Ηλία Σιώρα

Η υπόσχεση του Αρκά υποψηφίου με το ΚΚΕ Ηλία Σιώρα

Ιανουάριος 26, 2015 - 20:34
6 σχόλια

Διαβάστε την υπόσχεση που έδωσε ο υποψήφιος του ΚΚΕ στην Αθήνα, με καταγωγή από την Αρκαδία, Ηλίας Σιώρας μετά την ολοκλήρωση των εκλογών. 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η εμπιστοσύνη με την ψήφο σας στους υποψηφίους του ΚΚΕ στις εκλογές της 25.1.2015, αποτελεί αναγνώριση στο μεγάλο ανιδιοτελή αγώνα -εδώ και 96 χρόνια- για ένα σύστημα χωρίς εκμετάλλευση, με σταθερή δουλειά, κατοχυρωμένα τα εργασιακά δικαιώματα και διασφάλιση των κοινωνικών αγαθών της υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας.

Ως υγειονομικοί βιώνουμε καθημερινά τα αδιέξοδα ενός εχθρικού -και πλήρως εμπορευματοποιημένου- συστήματος υγείας, απέναντι στις εκρηκτικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων στην ώρα της μεγάλης ανάγκης. Μετά τις εκλογές δεν προοιωνίζεται ανάσχεση των βάρβαρων μέτρων. Δυστυχώς μόνο το ΚΚΕ μίλησε για ανάκτηση απωλειών.

Είναι άμεση ανάγκη η επαναφορά των κατακρεουργημένων παροχών προς τους ασθενείς. 

Η ψήφος σας μας δεσμεύει να συνεχίσουμε. Υποσχόμαστε το αυτονόητο:

«Μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή»

Ηλίας Σιώρας

Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο 
Ευαγγελισμός και υποψήφιος του ΚΚΕ στη Α' Αθηνών

Ειδήσεις: 
Tags: 

6 Σχόλια

Και λιγο ντροπη δεν βλαπτει. Ο κοσμος σας φτυνει και σεις δηλωνετε οτι βρεχει! Για ποιους αγωνες μιλατε για ποια συμπαρασταση για ποιες διεκδικησεις μιλατε; Ενα συστημικο αντιεργατικο αντιΣΥΡΙΖΑ αντιεργατικο κλειστο κυκλωμα που δεν εκφρσζει απολυτως τιποτα παρα εχετε καταπατησει το οστεοφυλακιο των αγωνιστων της αρισυερας. Οχι μονο οι οποιοι εργαζομενοι αλλα και απλοι πολιτες σας περιφρονουν και ουτε κανενας ασχολεται με το κλειστο κυκλωμα της Αλεκας της αγωονιστριας Λιανας του Γοντικα του Μαιλη και των αλλων εργατοπατερων.Στις επομενες εκλογες θα ενωθειτε με τον Γλετσο διοτι θα σας εχει περασει και ο....Λεβεντης! Να ζουμε να σας θυμομαστε........

Ο Ηλίας Σιώρας είναι ένας λαμπρός νοσοκομειακός γιατρός, κρίμα που κουβαλάει τα βαρίδια των σφετεριστών της "εταιρείας διαχείρισης των συμβόλων του Μαρξισμού - Λενινισμού καθώς και των συμβόλων του Ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος".

Aυτός θα ντρεπόταν να αφήνει περιστέρια σε αγιασμούς ανάμεσα σε προσκυνήματα στη Καισαριανή και σε επισκέψεις σε Βατικανό, τη δε Ραχήλ θα τη δεχόταν μόνο στην κλινική του. Οι άντρες ξεχωρίζουν για δύο πράγματα: το ένα είναι τα βαρίδια του.

δεν πειράζει όλα θα έρθουν και τότε να σας δούμε όταν θα πληρώνετε για υγεία, παιδεία και όλα όσα έχει ανάγκη ένας άνθρωπος για να ζει αξιοπρεπώς!!! Ζω για αυτή τη μέρα που είναι πολύ κοντά!!! Και σας λυπάμαι.....

Ρε σεις το περιστερι το ειδατε,την θεουσα αγωνιστρια του ''Κ,,ΚΕ Γαρουφαλια Κανελλη με τον μεγαλοσταυρο στην λαιμαρια με τα απομνημονευματα του Καραμανλη στην μια μασχαλη και του Ανδρεα στην αλλη,δεν σιχαθηκατε να την τρωτε στην μαπα απο ολα τα μνημονιακα ρουφιανοκαναλα; Οταν οι γιατροι και οι νοσηλευτες καναν απεργια, τα στρατωτακια του Περισσου μαζευονταν σε μια πλατεια,βριζαν τον Συριζα και τελειωναν την απεργοσπαστικη τους συγκεντρωση χωρις καμμια νυξη για ενωτητα και αγωνες. Και το 5% σας ειναι πολυ και γιαυτο χαιρεστε. Στις επομενες εκλογες θαχετε την τυχη της ΔΗΜΑΡ,δηλαδη 0,47%

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.