Η χαρά του ποδοσφαίρου και της προσφοράς από τους παλαίμαχους του ΠΑΟ και της Βόρειας Κυνουρίας

Η χαρά του ποδοσφαίρου και της προσφοράς από τους παλαίμαχους του ΠΑΟ και της Βόρειας Κυνουρίας

Νοέμβριος 01, 2011 - 00:05

Ενας αγώνας που πολλοί θα θυμούνται για αρκετό καιρό έγινε χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Αστρους, ανάμεσα στις ομάδες παλαιμάχων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και αυτούς του ΠΑΟ. Οι παλιοί θυμήθηκαν το αγωνιστικό στυλ των Δομάζου, Ρότσα, Καλιντζάκη, Ταράση, Κάβουρα, Καραβίδα κ.ά, και οι νεότεροι έμαθαν γιατί κάποιοι έμειναν, με τα ποδοσφαιρικά τους κατορθώματά, αξέχαστοι.

Πάνω από 1000 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Σωματείου Παλαιμάχων, ενώ ιδιαίτερο χρώμα έδωσε στη συνάντηση, με τα συνθήματά και τον ενθουσιασμό της, η παρουσία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού από το Κορακοβούνι.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως το ματς έληξε με σκορ 1-1, με ένα τέρμα στο πρώτο μέρος, του Αρη Σαβούρδου και ένα του Κάβουρα, μετά από εξαιρετική ασίστ του αγέραστου Δομάζου, στην επανάληψη. Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες συνέφαγαν στο εστιατόριο «Γλυφάδα» όπου ο ιδιοκτήτης τους υποδέχτηκε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
Πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Παλαιμάχωνμ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας γι’ αυτή του την πρωτοβουλία, που αξίζει να σημειωθεί πως οργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν στο ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ Αστρους.
Τέλος, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την απουσία των τοπικών αρχών από ένα τόσο σημαντικό, αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αγώνα.

Πριν την έναρξη του ματς στο astrosnews μίλησε με τον Μίμη Δομάζο και τον πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμων Βορ. Κυνουρίας, Δ. Κουρμπέλη, τόσο για τον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και γενικότερα για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟ του παρελόντος και του σήμερα και… άλλα. Δείτε την…

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ: http://astrosnews.gr/?p=22790

Video: 

youtube://v/M_8B1UBK0PE