Η βροχή κράτησε μακριά τους τουρίστες από την Κυνουρία

Η βροχή κράτησε μακριά τους τουρίστες από την Κυνουρία

Ιούνιος 19, 2017 - 12:02
1 σχόλια

Παρά το γεγονός ότι το πνεύμα είναι πρόθυμο και λαχταράει καλοκαιρινές αποδράσεις, το σώμα δεν ακολουθεί διότι δεν νιώθει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Και πώς να το νιώσει, άλλωστε: βροχή, χαμηλή θερμοκρασία, ακόμα και χαλάζι κυριαρχούν τα Σαββατοκύριακα στην Αρκαδία, καταστρέφοντας, μάλιστα, και τους πολύτιμους καλοκαιρινούς καρπούς, όπως τα κεράσια.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια, κάθε Σαββατοκύριακο του Ιουνίου οι παραλίες της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας κατακλύζονταν από επισκέπτες. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η ισχυρή βροχή κράτησε μακριά τους επίδοξους τουρίστες, ενώ όσοι ταξίδεψαν ως εκεί απέμειναν πίσω από ένα τζάμι να βλέπουν τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα.

Οι επιχειρηματίες στο Παράλιο Άστρος περιμένουν τα Σαββατοκύριακα για να δουλέψουν, μιας και τις καθημερινές δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, αφού δεν έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι άδειες του καλοκαιριού.

Ωστόσο, με τη χαμηλή θερμοκρασία και τη βροχή, τα καταλύματα μένουν άδεια τα Σαββατοκύριακα και οι επιχειρηματίες ανησυχούν μήπως τα τερτίπια του καιρού συνεχιστούν και τον Ιούλιο.

Καθώς διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, το καλοκαίρι δεν έχει έρθει για να αφήσει το αποτύπωμά του στην Κυνουρία. Αντιθέτως, μια μυρωδιά βροχής πλανάται στον αέρα, οι θερμοκρασίες είναι φθινοπωρινές και τα έκτακτα δελτία της ΕΜΥ που προειδοποιούν για ακραία καιρικά φαινόμενα πέφτουν... βροχή.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δυστυχώς με αυτές τις τιμές θα περιμένουν μόνο τους ρώσους να κατέβουν από τα κότερα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.