Η Βλαχέρνα γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο (pics)

Η Βλαχέρνα γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο (pics)

Ιανουάριος 19, 2019 - 13:40
0 σχόλια

Με λαμπρότητα και όπως ορίζει η εκκλησιαστική τάξη, εορτάστηκε και εφέτος  ο πολιούχος του χωριού μας Άγιος Αθανάσιος. Ο εορτασμός άρχισε απ΄ την παραμονή 17 Ιανουαρίου με την τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού και συνεχίστηκε σήμερα ανήμερα της εορτής 18 Ιανουαρίου.

Μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκαν κεράσματα από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο στο προαύλιο του Ιερού Ναού και κατόπιν ακολούθησε γεύμα προς τιμήν των επισήμων στη ταβέρνα του χωριού «ο Μίμης».
 
Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Ρουμελιώτης και Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Παναγιώτης Παπαχρόνης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Νίκος Γεωργανόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καρώνης, Γιώργος Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Δημήτριος Κολλίντζας, ο πρώην Δήμαρχος Λεβιδίου και εορτάζων Θανάσης Καβουρίνος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Κουκάκης, και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του χωριού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από το vlaxerna.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.