Η Βάλια Αμπατζή υποψήφια με τον Δημήτρη Βόσνο

Η Βάλια Αμπατζή υποψήφια με τον Δημήτρη Βόσνο

Απρίλιος 17, 2019 - 11:03
2 σχόλια

Η Χρυσοβαλάντια (Βάλια) Αμπατζή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας όπου ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Είναι κόρη του πρώην Διοικητή της Στρατιωτικής Μουσικής Τρίπολης Εμμανουήλ Αμπατζή από το Ρέθυμνο και της Αγγελικής Βράκα – Αμπατζή συνταξιούχου νοσηλεύτριας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης με καταγωγή από τη Χωτούσσα Αρκαδίας.
Το 1995 αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης.

Τελείωσε Δημοσιογραφία και φοίτησε στο Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης στο τμήμα ¨Ειδικών Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα (Multimedia)¨ όπου πρώτευσε Πανελλαδικά στην πιστοποίηση .
Το 1999-2001 εργάστηκε ως Γραμματέας στο Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης
Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε μεγάλες ιδιωτικές σχολές (Technokids-Technoplus) ενώ δίδαξε και στο Δημόσιο ΙΕΚ Ορεστιάδας το 2002.
Είναι πιστοποιημένη Microsoft Office EXPERT & MASTER Instructor.
Παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση και sites.
Το 2016 -2018 δίδαξε στο τμήμα Δημοσιογραφίας του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης.
Έχει παρουσιάσει μεγάλες εκδηλώσεις (ανάμεσα σε αυτές το Διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου) και ήταν Ομιλήτρια στην Διεπιστημονική ημερίδα με θέμα τον Τουρισμό στην Σπάρτη .
Επίσης έχει εργαστεί ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο στην Τρίπολη και ως Διοικητικό προσωπικό στο Τμήμα αδειών αλλοδαπών Ν Αρκαδίας – Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελ/σου.
Υπήρξε Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης και του Τοπικού Τμήματος Τρίπολης – Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ενώ κατά καιρούς έχει αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις μεγάλων επιχειρήσεων.
Είναι μέλος της Unesco Τεχνών , Λόγου και Πολιτισμού και του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου, της Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων καθώς επίσης της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και Ευρωπαίων Δημοσιογράφων .
Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Γνωρίζει Αγγλικά και Τούρκικα.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου στο Απολλώνιο και στο Αττικό Ωδείο Τρίπολης. Ήταν μέλος του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης και για αρκετά χρόνια συμμετείχε στην Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης.
Είναι μέλος της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης.
Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος τον αφιερώνει στον εθελοντισμό.
Λατρεύει τα παιδιά γιατί είναι και η ίδια full-time μαμά.
Καλή επιτυχία Βάλια!!!


2 Σχόλια

Ρε τούβλο η κοπέλα έχει μεταπτυχιακό αλλά δεν έχει εμφανίσει όλο το βιογραφικό της.. Ρώτα και κανένα άλλο που το εχει δει ρε βλάκα!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.