Η Β' κατηγορία καθορίζει την πιθανή αύξηση των ομάδων στην Α' Αρκαδίας

Η Β' κατηγορία καθορίζει την πιθανή αύξηση των ομάδων στην Α' Αρκαδίας

Μάιος 19, 2020 - 09:31
1 σχόλια

Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να μπει στην νέα του εποχή και όλα δείχνουν πως η καινούρια αγωνιστική σεζόν θα έχει διαφοροποιήσεις και ίσως νέα δεδομένα στις δύο τοπικές κατηγορίας του νομού μας.

Ένα από τα ζητούμενα των επόμενων εβδομάδων μέχρι και την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας αποτελούν οι φήμες που έχουν αρχίσει να φουντώνουν περί αναδιάρθρωσης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ενόψει της συνέχειας στην μετά Covid-19 εποχή καθώς το απαιτούν αυτό οι περιστάσεις.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας θα προσπαθήσει την τόνωση του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας σε όλους τους τομείς και θα επιχειρήσει μέσα από συνεργασία με τα σωματεία να γίνει το επόμενο βήμα και να έχουμε δύο ανταγωνιστικές κατηγορίες χωρίς απώλειες ομάδων σε πρώτο βαθμό και εν συνεχεία με κάποια σωματεία να είναι έτοιμα να ενεργοποιηθούν ξανά και να επιστρέψουν και πάλι αυξάνοντας τον αριθμό των σωματείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΣ Αρκαδίας δίνει τον λόγο στα σωματεία να καταθέσουν επίσημα τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έτσι ώστε να επεξεργαστούν οι ιδέες των ομάδων και να τεθούν επί τάπητος στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση του Αρκαδικού ποδοσφαιρου αυτή περιλαμβάνει την αύξηση των ομάδων στην Α' Αρκαδίας για την νέα αγωνιστική σεζόν αλλά και έναν στάνταρ αριθμό άνω των 8 σωματείων για το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας.

Το ρεπορτάζ και διάφορες ποδοσφαιρικές φήμες στην Τρίπολη λένε πως η Κανδήλα είναι πιθανό από την νέα σεζόν να ενεργοποιηθεί και πάλι και να την δουμε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας ενώ δύο ακόμα σωματεία με παρελθόν στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο σχεδιάζουν έπειτα από χρόνια να επιστρέψουν ξανά στην ποδοσφαιρική ζωή του νομού μας.

Επίσης ο ΠΑΟΚ Τρίπολης που αποχώρησε σχεδόν στα μέσα της περσινής χρονιάς από την Α' Αρκαδίας την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει πως θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας ενώ ερωτηματικό αποτελεί η απόφαση του Ηρακλή Βερβένων σχετικά με την άνοδο στην Α' Αρκαδίας.

Για την ώρα φήμες, σενάρια και αναμονή... Ωστόσο το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά πάντα με τον καταρτισμό του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στην νέα εποχή.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καραμπης, Νιντζα και Σια ενεργοποιουνται παλι??? Πωπωπω θα παει γονα το κλοτσιδι στα νταμαρια της Κανδηλας και θα ωρυεται ο Βαλαντηςοτι του χτυπουν τους παιχτες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.