Η τρομερή ντρίμπλα του Κώτσιρα στην Σπάρτη (vid)

Η τρομερή ντρίμπλα του Κώτσιρα στην Σπάρτη (vid)

Σεπτέμβριος 05, 2016 - 20:26
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κώτσιρας έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδας και όσο περνά ο καιρός δείχνει να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο με τον Μάκη Χάβο να πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του Αρκά άσου.

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι γνωστός στους φιλάθλους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου για τις τεχνικές δυνατότητες του και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που αυτό θα το μάθουν και άλλοι φίλαθλοι και ομάδες της Super League.

Η αρχή έγινε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στην Σπάρτη με τον Γιάννη Κώτσιαρα να κάνει μία απίστευτη ντρίμπλα η οποία κέρδισε τον θαυμασμό των φιλάθλων της Λακωνικής ομάδας και αποτελεί πάντα μία από τις αγαπημένες στιγμές των ποδοσφαιρόφιλων.

Το βίντεο με την μαγική ντρίμπλα του Γιάννη Κώτσιρα ανέβασε ο Αστέρας Τρίπολης στον λογαριασμό του στο instagram και όπως είναι αναμενόμενο παίρνει viral μορφή και χαρακτήρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.