Η Τριπολιτσά... του Ποταμιού ξεσηκώνει τους ΑΝΕΛ

Η Τριπολιτσά... του Ποταμιού ξεσηκώνει τους ΑΝΕΛ

Απρίλιος 30, 2015 - 13:36
2 σχόλια

Μια ανάρτηση στελέχους του Ποταμιού για την Τριπολιτσά, ήταν αρκετή για να προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του Γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γ. Μοίρα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε με σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «εθνομηδενιστές του κυρ-Σταύρου».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ποταμιού, και με αφορμή την επέτειο του 1821, το μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής του Ποταμιού Παναγιώτης Πασπαλιάρης έγραψε, ανάμεσα στα άλλα, ότι Μανιάτες και Έλληνες οπλαρχηγοί είχαν στήσει «μαύρη» αγορά στην πολιορκία των Τούρκων στην Τριπολιτσά. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι Μανιάτες είχαν στήσει κάτω από τα τείχη της πόλης μαύρη αγορά για τους πολιορκημένους. Πουλούσαν σύκα, ψωμί και λεμόνια. Όταν τιμωρήθηκαν κάποιοι λίγοι, η πείνα άρχισε να θερίζει για τα καλά τους Τούρκους. Για κάμποσα βράδια έφευγαν μουλάρια από την πόλη φορτωμένα με πλούτη και κατέληγαν στις σκηνές των οπλαρχηγών».

Αυτές ακριβώς οι φράσεις προκάλεσαν το μένος του κ. Μοίρα, ο οποίος μέσω Facebook ταυτίζει το στέλεχος του Ποταμιού με τον Τασιόπουλο και κάνει λόγο για εθνομηδενιστές που προσβάλλουν τους ήρωες της πατρίδας μας: «Για μαύρη αγορά με τους πολιορκημένους βρίσκονταν οι Μανιάτες στα τείχη της Τριπολιτσάς γράφει στέλεχος του Ποταμιού, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής. Αλλά και οι οπλαρχηγοί κάνανε νταραβέρι με τους πολιορκημένους πίσω από τις πλάτες των ατάκτων τους, τσεπώνοντας μπαξίσια. Μετά το γνωστό Τατσόπουλο και τις απόψεις του για τον Κολοκοτρώνη, ακόμη μία στελεχάρα προβάλλει τα "διαπιστευτήρια" του κόμματος των εθνομηδενιστών, προσβάλλοντας τους ήρωες που σήκωσαν τα όπλα στην και έδωσαν λευτεριά στο Γένος και την Πατρίδα και κατ' επέκταση, προσβάλλοντας συνολικά την εθνική μας μνήμη και συνείδηση.
Να τους χαίρεσαι κυρ Σταύρο!!!».


2 Σχόλια

Φαντάσου να έλεγε ότι πληρωνόντουσαν απ'το πλιάτσικο, και πώς φυγάδευσαν το χαρέμι!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.