Η Τρίπολη «Ξανά Μπροστά» με τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή και καλεσμένη τη Βίκυ Φλέσσα (pics,vid)

Η Τρίπολη «Ξανά Μπροστά» με τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή και καλεσμένη τη Βίκυ Φλέσσα (pics,vid)

Μάιος 18, 2019 - 21:14
1 σχόλια

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη» και ο επικεφαλής της Γιάννης Σμυρνιώτης στο Μεγάλο Καφενείο το Σάββατο 18 Μαΐου το βράδυ.

Επίτιμη προσκεκλημένη, η διακεκριμένη δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, η οποία θέτει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

Την εκδήλωση άνοιξε η κυρία Βάλια Μαυραϊδοπούλου, η οποία ανέφερε ότι η «Νέα Τρίπολη» στελεχώνεται «από δυναμικές γυναίκες, από άξιες γυναίκες που έχουν προσφέρει έργο στην πόλη μας και στα χωριά μας. Και από νέες γυναίκες, επαγγελματίες, μητέρες, εργαζόμενες που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας και των ανθρώπων του. Αγωνιούν και αγωνίζονται. Κατεβαίνουν στον εκλογικό στίβο και διεκδικούν έναν Δήμο για τον οποίον να είμαστε όλοι υπερήφανοι».

Παρουσιάζοντας την κυρία Φλέσσα, η κυρία Μαυραϊδοπούλου υπογράμμισε ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής και της Νομικής Αθηνών, ότι η εκπομπή της «Στα άκρα» επί δεκαέξι χρόνια φιλοξενούσε εξέχουσες προσωπικότητες της τέχνης, της επιστήμης και της φιλοσοφίας και τόνισε ότι χρειαζόμαστε στην Ευρωβουλή γυναίκες μαχητικές, με επιστημονική κατάρτιση και με στόχους.

Ακολούθως, ο επικεφαλής της «Νέας Τρίπολης» Γιάννης Σμυρνιώτης, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ιδιαιτέρως την κυρία Φλέσσα, αναφέρθηκε στις πολλές γυναικείες παρουσίες στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, υπογραμμίζοντας:

«Η γυναικεία οπτική, η γυναικεία μαχητικότητα και η γυναικεία δυναμική είναι απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία έργου στην πόλη μας και στα χωριά μας. Και γι' αυτό την παράταξή μας τιμούν με τη δράση τους και το έργο τους γυναίκες με δυναμισμό από την ίδρυσή της».

«Έχουμε τη χαρά να κοσμούν το ψηφοδέλτιό μας γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, σπουδές, αξίες, ήθος. Γυναίκες εργαζόμενες, επαγγελματίες, μητέρες που γνωρίζουν πόσο δύσκολος είναι ο καθημερινός αγώνας σε μια πόλη και σε έναν Δήμο που τα τελευταία χρόνια υποβαθμίστηκε σταθερά. Σε μια πόλη, δυστυχώς, που ακόμα και το να κυκλοφορήσει μια μητέρα με το παιδί της άνετα, χωρίς να της κλείνουν τον δρόμο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, θεωρείται πολυτέλεια. Που για να ζεσταθεί το παιδί της στον παιδικό σταθμό πρέπει να τεθεί θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο», τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης.

«Οι γυναίκες είναι ικανές να δημιουργήσουν μια νέα Τρίπολη.»

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όλο χαζομάρες Σμυρνιώτη είσαι χαμηλό ποσοστό και το ξέρεις και κάνεις οτι θα κυβερνήσεις τις Ηνωμένες Πολιτίες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.