Η Τρίπολη τιμά την επέτειο της Μικρασιατικής Τραγωδίας

Η Τρίπολη τιμά την επέτειο της Μικρασιατικής Τραγωδίας

Σεπτέμβριος 10, 2018 - 14:31
2 σχόλια

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

1. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσημη Έπαρση της Σημαίας.

Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας, μέχρι της δύσης του ηλίου της 16ης  Σεπτεμβρίου 2018.

Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 16ης  Σεπτεμβρίου 2018 όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, καθώς και των οδών, Πλατειών, Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Τρίπολης,

Ώρα 10.30:           Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Ώρα 11.00:           Συγκέντρωση των επισήμων και του λαού της πόλης, στο χώρο του «Μνημείου των Προσφύγων» στην Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ», όπου θα γίνει έπαρση της σημαίας, Επιμνημόσυνη Δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νικόλαο Τσιαμούλο, Πρόεδρο της Πανπροσφυγικής Ένωσης Νομού Αρκαδίας και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

Ώρα 20.00:      Υποστολή της Σημαίας


2 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;

13:06 Τώρα που γυρίζει, πες μας το όνομά σου να την ονομάσουμε με το δικό σου, μέγα ευεργέτη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.