Η Τρίπολη συναγωνίζεται τη Βόρεια Ελλάδα στον παγετό

Η Τρίπολη συναγωνίζεται τη Βόρεια Ελλάδα στον παγετό

Ιανουάριος 09, 2017 - 11:52
0 σχόλια

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μεταξύ των άλλων πληροφοριών που δίνει σχετικά με την πρόγνωση του καιρού και τα δελτία επιδείνωσης καιρού, παραθέτει και μια λίστα των ελάχιστων θερμοκρασιών που διαπιστώνονται στη χώρα.

Όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία που ακολουθεί, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στην Τρίπολη ο υδράργυρος έπεσε στους -8.8 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αρκαδία γενικά επικράτησαν χαμηλές θερμοκρασίες όπως στο Άστρος που έφτασε τους -2, στο Λεωνίδιο τους -0,9 βαθμούς. Αν και την περιοχή της Γορτυνίας δεν την περιλαμβάνει, σίγουρα οι θερμοκρασίες που θα επικράτησαν θα ήταν περίπου στους -10 βαθμούς Κελσίου.

Μερικές από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες που περιλαμβάνει ο χάρτης είναι το -11 στην Καστοριά και το -12 στην Κοζάνη και στα Ιωάννινα.

Η Τρίπολη παραδοσιακά σημειώνει χαμηλές θερμοκρασίες και δυστυχώς ο παγετός ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες είναι μεγάλος και τις τελευταίες ημέρες η παγωνιά κρατά όλο το 24ωρο.

Οπλιστείτε με κατάλληλα ρούχα και παπούτσια και προσοχή στον παγετό στους δρόμους, καθώς ακόμα και το ελάχιστο νερό από τα χιόνια που έλιωσαν γίνεται πάγος.

Έφ.Κ
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.