Η Τρίπολη, το Κακούρι και το... Ανάπλι!

Η Τρίπολη, το Κακούρι και το... Ανάπλι!

Φεβρουάριος 23, 2017 - 10:41
0 σχόλια

Καλέ, μύρισε απόκριες και σε τούτη την καταφρονεμένη γωνιά του πλανήτη... Ορίστε, χθες παραπονιόταν η Αντωνία στο συμβούλιο ότι δεν έχει στολιστεί η πόλη και σήμερα τσουπ! σιδερένιοι χαρταετοί ψευτοβαμμένοι σκαρφάλωσαν και... σκάλωσαν στις κολόνες των κεντρικών δρόμων!

Τι άλλο θέλετε πια για να νιώσετε απόκριες στο πετσί σας, παλιοπαραπονιάρηδες;

Από πότε ο χορός γράφεται «χωρός» και τα εδέσματα έγιναν «εδέσμετα» κι εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι;;; Φαίνεται εκεί στη Λαγοπάτη ξέρουν καλύτερη ορθογραφία από μένα το φάντασμα, θα πάω να τους πω να μου κάνουν ένα manual με τις καινούργιες λέξεις!

Τόσα φυλλάδια λάθος, δεν τα έδιναν σε μένα να τους τα έκανα… φαντασμαγορικά;;

Παιδικά πάρτι και Καραγκιόζη στις 9:30 το πρωί πάντως πρώτη φορά βλέπω! Χάθηκαν οι άλλες ώρες βρε παιδιά; Ποιος θα πρωτοπάει;

Ψάχνω να βρω τι ώρα είναι και το καρναβάλι στο Κακούρι που τόσο πολύ μου αρέσει και το ευχαριστιέμαι, πουθενά στα φυλλάδια! Μήτσο, τι γίνεται, πας κόντρα στο χωριό σου; Εντάξει τους βοήθησες οικονομικά όπως όλοι, αλλά γιατί φέτος τέτοιο σνομπάρισμα;;

Δεν σου αρέσει που σε σαρκάζουν; Ή μήπως γιορτάζει ξεχωριστά το Κακούρι από τον υπόλοιπο Δήμο επειδή... τα έξοδά του δεν συμπεριλαμβάνονται στα γενικά για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις;

Στα τεχνάσματα... πρώτοι! Αλλά όχι και να μην ξέρει ο κόσμος πότε να πάει Κακούρι να καρναβαλίσει! Έλεος!

Τελικά ο Αστέρας με ποιον έπαιζε το Σάββατο γιατί μπερδεύτηκα… Με τον Παναθηναϊκό ή με τον Ατρόμητο;; Είδα κι εγώ Ατρόμητος στην εφημερίδα της ομάδας, πήγα στο γήπεδο και τι να δω! Ο Παναθηναϊκός!

Πάντως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές, Κούλουμα στην Άρεως, αλλάζει φορά η πλατεία Αγίου Βασιλείου για τα αυτοκίνητα και άλλα πολλά…. Ούτε στη φαντασμο-χώρα μου τέτοια …φανταστικά όνειρα!

Σταθείτε, όμως, βρε παιδιά. Δεν πήραμε χθες απάντηση στο γιατί θα στοιχίσει 3.500 ευρώ το σερβίρισμα της ταραμοσαλάτας στην Άρεως, ενώ όλα τα καλούδια μαζί θα στοιχίσουν 6.500 ευρώ. Ο Σάκης Ρουβάς θα μας σερβίρει μαζί με την Κάτια του;..

Αλλά ας μην έχουμε παράπονο! Ο Μήτσιος φρόντισε και με απευθείας ανάθεση έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ναυπλίου διαφήμιση για τις... εκδηλώσεις της Τρίπολης. Δηλαδή, για τον Καραγκιόζη και το παιδικό πάρτι! Ε, ρε χαρές οι Αναπλιώτες! Θα αφήσουν τα δικά τους για να δουν πουρνό-πουρνό Καραγκιόζη!

Με κάτι, όμως, πρέπει να τυλίγουν τα ψάρια στην αγορά, σωστά; Ή να ανάβουν προσάναμα. Για όλα φροντίζει ο δήμαρχος, για όλα!

Απλή αναλογική θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα έρχονται μετά αυτοί να φέρνουν τάξη στα δημοτικά συμβούλια που θα γίνεται μπάχαλο;;;

Το σωστό να λέγεται, όμως: οι αντιπεριφερειάρχες να ορίζονται από τον περιφερειάρχη, όπως και οι αντιδήμαρχοι! Και κλάάάμα το Ντινάκι!

Πλησιάζει και ο ανασχηματισμός, και κάποιοι δήμαρχοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για τις αντιδράσεις των συμβούλων τους. Η καρέκλα, βλέπετε, είναι καρέκλα!

ΥΓ.:  Κι αν αναρωτιέστε τι να ντυθείτε. εγώ σας προτείνω λακκούβα, θα ταιριάζετε με την πόλη, την πρωτεύουσα του Μοριά! Α! και μην με ψάχνετε την Κυριακή, θα είμαι το φάντασμα που θα κυκλοφορεί μόνο του στους δρόμους της Τρίπολης...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.