Η Τουρκία «παγώνει» τη συμφωνία για τους πρόσφυγες

Η Τουρκία «παγώνει» τη συμφωνία για τους πρόσφυγες

Ιούνιος 07, 2018 - 20:13
13 σχόλια

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι παγώνει τη συμφωνία της Αγκυρας με την Ελλάδα για το Προσφυγικό. Αυτό μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο δηλώσεις του Τσαβούσογλου στη Hurriet.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου o επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας συνέδεσε άμεσα τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών με την υπόθεση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου 2016.  «Σταματάμε τη συμφωνία περί επανεισδοχής προσφύγων με την Ελλάδα. Πώς θέλετε να αντιδράσουμε όταν η Ελλάδα αφήνει ελεύθερα μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλεν (FETO);» φέρεται να είπε ο Τσαβούσογλου, εκ των στενότερων συνεργατών του Ταγίπ Ερντογάν.


13 Σχόλια

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΈΛΕΞΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΙΝ ΒΑΡΡΑΒΑ....ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΣΊΚΗ.... ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ??? ΤΟΝ ΒΑΡΡΑΒΑ!!!!

Μας στέλνουν 150.000 λαθρομετανάστες ετησίως και επαναπροωθούμε 200. Δεν θα καταλάβουμε καν το ''πάγωμα'' της συμφωνίας. Εν τω μεταξύ η Τουρκία συνεχίζει να παίρνει τα δισ από την Ε.Ε. για στήριξη που προβλέπει η συμφωνία και η Ελλάδα δίνει 1 δισ το χρόνο για την φιλοξενία τους χωρίς να υπολογίζουμε τα χρήματα των διεθνών οργανισμών.

Περίμενες να δεχθούν την ανταλλαγή οι πολιτικοί; Την δεκαετία του '90 έπιασαν τούρκους πράκτορες στην Χίο να βάζουν φωτιές και τους άφησαν να επιστρέψουν στην Τουρκία. Μας ετοιμάζουν την 2η Τουρκοκρατία

Η τουρκια πρέπει να βυθιστεί σε "εμφύλιο" κ να διαμελιστεί αλλά η μάσα της αριστεροδεξιας εδώ ούτε κουβέντα για την δημιουργία συμμαχιών έστω κ προσωρινά με Ισραήλ για το σκοπό αυτο.Ετσι θα ωριμάσει κ αυτή πολιτικά (η τουρκια) όπως κ εμείς παλιότερα ( με τον εμφύλιο) κ θα σταματήσουν κ οι ροές των μεταναστών και οι απειλες εναντίον της ΕΛΛΑΣ

Καμμία εμπιστοσύνη στο Ισραήλ. Είναι στρατιωτικός συνεργάτης της Τουρκίας τουλάχιστον από το '70. Ισραηλινοί πιλότοι κάποτε πέταγαν με τα διθέσια τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο. Της πούλησε ιπτάμενα ραντάρ ενώ έπαιζαν ξύλο οι βατραχάνθρωποι του με τους ''ακτιβιστές'' του στολίσκου της Γάζας. Όλη η παλιά φουρνιά τούρκων στρατηγών, ΥΠΕΞ και παλιότερα πασάδων ήταν κρυφοεβραίοι με πρώτο τον Κεμάλ. Θυμάστε που τους έβριζε ο Καραισκάκης. Είναι γνωστά αυτά. Το Ισραήλ εποφθαλμιά την Κύπρο και την Κρήτη σύμφωνα με παλιά δημοσιογραφικά ρεπορτάζ του '80. Λυκοφιλία είναι η σημερινή αγάπη που μας δείχνει.

Οκ μάγκες! Κανονίστηκε τη Τετάρτη η έναρξη του εμφυλίου στη γείτονα & μέχρι την παρασκευή θα κάνουμε αφαλάτωση στο νερό του αιγαίου για να πνίγονται οι 150.000 λαθρομετανάστες σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν & σκέψεις για βομβαρδισμό αμάχων. Καλά πληροφορημένες πηγές μιλάνε για μια νέα κάρτα πολύτεκνου που θα παίρνει τα λεφτά αντί των πνιγμένων λαθρομεταναστών…που στην τελική μας χαλάνε την αισθητική! Παράκλησή! Σταματήστε τις διαδηλώσεις έξω από την Αμερικανική πρεσβεία & την απεργία πείνας για τους πόλεμους στην ευρύτερη περιοχή, σηκώνετε σκόνη & δεν δουλεύουν τα fast foods!

@stoixos ότι γράφεις μόνο από άρρωστο μυαλό αριστερού μποροεί να δημιουργηθεί. Γι αυτό είσαστε μάστορες στη μαζική κοινωνική μηχανική (γκούλαγκ, εκτοπίσεις, πλύση εγκεφάλου, έλεγχος ΜΜΕ, παιδομαζώματα, προπαγάνδα, ''λαικά'' δικαστήρια, συγκεκαλυμμένη δράση κλπ).

Ας υποθέσουμε πως έχουν τρακάρει και ψυχορραγούν STOIXOS και Αλέξης. Ποιός εχέφρων θα καλούσε ασθενοφόρο;

Τι να τους κάνω βρε APOTROTEE;! Μη κοιτάς που ζούμε στη χώρα της αφασίας. Έχουμε μεγάλη κατάντια να ζήσουμε ακόμα. Για το προηγούμενο σχόλιο μου τώρα. Όταν κάποιοι δεν γνωρίζουν τη διαφορά του πρόσφυγα από τον λαθρομετανάστη ή μιλάνε για εμφυλίους λες και θα παίξουνε τα playmobil…Ε τι να κάνω και εγώ…. Είπα να το διασκεδάσουμε πια λιγάκι το πράμα! Οι υμνητές του Χίτλερ μιλάνε για αρρωστημένα μυαλά;;;!!!! Στο σπίτι του κρεμασμένου Αλέξη δεν μιλάνε για σκοινί!

STOIXOS ελπίζω για το δικό σου καλό να απαντάς σε άτομα σαν τον αποτρόπαιο, τον "Aλέξης", τον Παύλο, τον ψυχωτικό του πληκτρολογίου και τους υπόλοιπους του σιναφιού τους, μόνο για την πλάκα σου, γιατί αν πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά, αν θεωρήσουμε ότι με τέτοια άτομα μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, καλύτερα να κόψουμε τις φλέβες μας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πολλά από τα σχόλια που οι διαχειριστές δημοσιεύουν θα έπρεπε να προκαλούν την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα.

Γιατρέ καρφώνεσαι, εξάλλου ήταν φανερό ότι ο "STOIXOS" είναι συλλογικότητα που όπως προσωπικά γνωρίζεις διέπεται από ψυχικό καταναγκασμό σε σχέση με το κομμουνιστικό ιδεώδες, ενώ οι άλλοι που σε φορτώνουν γράφουν κυρίως για την πλάκα τους

@23:17 Ρε πάτε καλά; Τί στο διάολο πίνετε όλοι; Εδώ δεν έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας που η νυν δημοτική αρχή έχει διαλύσει τα ταμεία του δήμου (βλ. ΚΕΔΗΤ) και θες να παρέμβει για μ@λ@κίες, ας πούμε γιατί κάποιοι σχολιαστές γράφουν εδώ μέσα σχόλια που δεν είναι του γούστου σου και δεν τα εγκρίνεις; Για σοβαρευτείτε λίγο μερικοί. Το'χετε κάψει τελείως, μου φαίνεται..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.