Η τούρτα-έκπληξη στον Αράς και δηλώσεις Πιπίνη

Η τούρτα-έκπληξη στον Αράς και δηλώσεις Πιπίνη

Ιούλιος 15, 2010 - 12:10

Μπαίνοντας στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας οι ρυθμοί και η ένταση της προπόνησης του Αστέρα ανεβαίνουν κατακόρυφα, με το πρόγραμμα να γίνεται πιο δυνατό και απαιτητικό, ενώ την ίδια στιγμή το κλίμα στις τάξεις της ομάδας γίνεται ολοένα και περισσότερο «οικογενειακό»

Χαρακτηριστικό του οικογενειακού κλίματος είναι το μίνι-πάρτυ που ετοίμασαν χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο οι συμπαίκτες του Σαλίμ Αράς και την τούρτα-έκπληξη που του πρόσφεραν για να γιορτάσει τα 28ά γενέθλια του.
Παρά την κούραση της χθεσινής ημέρας, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν διάθεση για πειράγματα στον Γαλλο-Αλγερινό συμπαίκτη τους βάζοντας τον ακόμα καλύτερα και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Από τη χθεσινή διαφορετική νότα στο ξενοδοχείο, επιστροφή σήμερα το πρωί στις προπονήσεις. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και ασκήσεις για ταχύτητες και ενδυνάμωσης όπως λάστιχα και «έλκηθρα» με βάρη τα οποία τραβούσαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε σήμερα το πρωί ο Γκόραν Ρούμπιλ, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Μανώλης Στεφανάκος και Κρις.

Πιπίνης: «Συνάντησα οικογενειακό κλίμα»

Μιλώντας για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε και καλλιεργείται ακόμα περισσότερο αυτές τις ημέρες και τους προσωπικούς του στόχους, ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, ο Χρήστος Πιπίνης δήλωσε: «Δουλεύουμε πολύ σωστά και οργανωμένα. Είναι από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες που έχω κάνει και θέλω να πιστεύω πώς θα μας βγει στο πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα πιστεύω θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι, γιατί η δουλειά που γίνεται στον Αστέρα είναι πολύ μεθοδική και οργανωμένη με όλα τα παιδιά να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους σε κάθε προπόνηση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ότι περίμενα. Οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Αντώνης Λαδάκης και ο Νίκος Αναστασόπουλος καλωσόρισαν όλους τους νέους ποδοσφαιριστές και προσπαθούν να μας βάλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα γίνουμε γρήγορα μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.
Από την πλευρά μου θέλω να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν στον Αστέρα κάνοντας το καλύτερο δυνατό come-back στη Σούπερ Λίγκ»

Ειδήσεις: