Η θέση του Παπαζαχαρία για το χθεσινό επεισόδιο στο κέντρο της Τρίπολης

Η θέση του Παπαζαχαρία για το χθεσινό επεισόδιο στο κέντρο της Τρίπολης

Απρίλιος 16, 2019 - 08:44
20 σχόλια

Την απάντησή του δίνει ο γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας, μία ημέρα μετά, για το περιστατικό που συνέβη την Δευτέρα στο κένρο της Τρίπολης όπως είχε γράψει και το ArcadiaPortal.gr (Δείτε ΕΔΩ).

Στην απάντηση αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι των ΜΜΕ καλησπέρα σας.

Χθες το πρωί έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης μας ένα δυσάρεστο για τον πολιτισμό μας γεγονός που μας εκθέτει και μας διασύρει σαν πόλη και κοινωνία Πανελλαδικά.

Την ώρα που μοίραζαν στους συμπολίτες μας τρεις γυναίκες προσκλήσεις για την ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη Αντιπροέδρου της κυβέρνησης που θα γίνει τη Τετάρτη στο πνευματικό κέντρο ώρα 8 το βράδυ, ένας άντρας εντός εισαγωγικων, επιτέθηκε σε μια από τις γυναίκες και αφού της άρπαξε βιαίως τις προσκλήσεις από τα χέρια της τις πέταξε στο οδόστρωμα φωνάζοντας και βρίζοντας ακατάσχετα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα κρατώντας την ψυχραιμία της με ειδοποίησε, αφού εγώ είχα μείνει λίγο πιο πίσω και αφού έφτασα στο σημείο του επεισοδίου σε δευτερόλεπτα, είδα όλο το σκηνικό και ειδοποίησα την αστυνομία να επέμβει για τη προστασία της γυναίκας από τον τραμπούκο άνδρα.

Η αστυνομία προς τιμή της και μπράβο της, έφθασε εγκαίρως και ζήτησε εξηγήσεις από τη γυναίκα και τον άνδρα.

Για να γίνουν όλα με ηρεμία και ησυχία όπως μας πρότεινε ο αστυνομικός, μετέβησαν με τα περιπολικά αμφότεροι στην αστυνομία και γω προσωπικά συνόδευσα τη γυναίκα που μου το ζήτησε γιατί ήταν πολύ ταραγμένη.
Αυτή είναι η αλήθεια όλων των όσων συνέβησαν και καμία σχέση με τη πραγματικότητα δεν έχουν όλα όσα εγράφησαν από ΜΜΕ περί εμπλοκής και διαπληκτισμού του γραμματέα της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσου Παπαζαχαρία με άνδρα στο κέντρο της πόλης μας.

Μετά από αυτό θα σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε τη παρούσα μου επιστολή προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Ευχαριστώ πολύ
Τάσος Παπαζαχαρίας
Συντονιστής της Ν.Ε
ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.
 


20 Σχόλια

δεν είδα να κάνει ανάλογες δηλώσεις όταν τα ματ του συριζα χτυπούσαν αδιακρίτως κόσμο στα συλλαλητήρια και έριχναν χημικά στην ειδομένη και αλλού ακόμη και σε μικρά παιδιά

όποιος είναι αρνητικός στον οδοστρωτήρα που ονομάζεται συριζα βαφτίζεται τραμπούκος και άντρας με εισαγωγικά. αυτή είναι η αντίληψη της νέας τάξης πραγμάτων που μοιράζει καταστολή και υποταγή στο δντ

Δηλαδή ο "Τάσος" θέλει να πιστέψουμε πως ο καταστηματάρχης αρνήθηκε να μοιραστούν τα φυλλάδια στις κυρίες λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε τους ελεύθερους επαγγελματίες κ όταν φώναξαν το μαντρόσκυλο αγκαλιάστηκαν απο χαρά ενώ ο ένας ελεγε δοσιλογο τον άλλο κ πήγαν στο τμήμα για τσαγάκι; Τις κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ μη τις θίξει κανείς ενώ ο "κύριος" αυτός μπορεί να στολίζει ανενόχλητα γυναίκες που τον ενοχλούν. Τώρα το κατάλαβα

εγώ δεν είπα ότι είναι ματ αλλά μάλλον εκεί ξέχασε την ευαισθησία του. οι συριζαίοι καλό είναι να μην ξεμυτίζουν διότι θα τους φάει η μαρμάγκα

Δηλαδή ρε μεγάλε, τώρα έγιναν ''αγαπητοί φίλοι των ΜΜΕ'' ενώ στην προηγούμενη ανακοίνωσή σου ήταν '' ΜΜΕ της οκάς'' ????

Mπορεί εσείς κε Παπαζαχαρία, μαζί με τους κυρίους/κυρίες του Σύριζα να έχετε ¨"ασθενή" μνήμη, εμείς πάλι όχι. Ακολουθεί το παρακάτω link., έτσι για να σας φρεσκάρω τη μνήμη. Τα 12 μεγάλα ψέματα του Τσίπρα – Τι είπε και τι (δεν) έκανε http://www.vradini.gr/19707-2/ Και όπως είχε πει και ο Κολοκοτρώνης "Πουτάνα ελλαδα δεν θα ισιώσεις ποτε".

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης; Ενώ στα fake news η είδηση επινοείται εξ ολοκλήρου με κίνδυνο να αποκαλυφθεί η απάτη, ένας άλλος τρόπος χειραγώγησης που έχει γίνει κανόνας είναι η διαστρεβλωμένη παρουσίαση του γεγονότος. Η πληροφόρηση είναι ανεπαρκής, λειψή, και στη συνέχεια τα social media, που ΔΕΝ είναι ΜΜΕ, πλημμυρίζουν με κατευθυνόμενα σχόλια που υποτίθεται ότι συμπληρώνουν την είδηση αλλά πρακτικά δημιουργούν ένα συγκεκριμένο κλίμα που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια, όπως στο πρόσφατο «επεισόδιο Παπαζαχαρία». Δεν ενημερώνετε, χειραγωγείτε, σκοτώνετε την αλήθεια

Ενδεικτικά, η ανάρτηση χτες στις 08:44. Ακολούθησαν 12 σχόλια ως επί το πλείστον χλευαστικά, από τις 09:17 μέχρι τις 22:44. Εμφανής ο μηχανισμός διαδικτυακού λιντσαρίσματος που έβαλε στόχο τους «κατσαπλιάδες» αμφισβητίες του στάτους κβο. Από τη στιγμή που το θέμα δεν προσφέρεται για περισσότερη εκμετάλλευση, παύουν τα σχόλια (το σημερινό δεν προκαλεί καμία αντίδραση). Πάμε γι’ άλλα. Το Πανεπιστήμιο π.χ. γέμει (για τους αγράμματους: «είναι γεμάτο») χλευαστικών σχολίων για την κυβέρνηση, τον αντιπρόεδρό της, τον υπουργό Παιδείας, το δήμαρχο, τους υποψήφιους και ό,τι άλλο προκύψει. Ιδιο τέχνασμα.

Το δικό σου σχόλιο κύριε Συριζαίε γέμει από ασυναρτησίες. Αν ήσουν ενγράμματος δεν θα ήσουν Σύριζα-βλέπε Τσίπρας με μάστερ στα "μαργαριτάρια" και την αμάθεια και ασχετοσύνη που τον διέπει.

Αν είναι συριζαίος δεν είναι κύριος, πρόσεχε τι γράφεις (το "ενγράμματος" σε ποια γλώσσα είναι;)

Σύριζα δαγκωτό! Ευτυχώς που υπάρχει η συμμορία των πέντε και όσες λαμακίες να κάνει ο τασούλης, εγώ: ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

Φίλε με την ανάρτηση στις 22.10, 3 πράγματα δεν μπορούν να μείνουν κρυφά για πολύ καιρό, ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια!

Η αλήθεια χρειάζεται την ενημέρωση. Όταν ένα γεγονός αποσιωπάται ή διαστρεβλώνεται η αλήθεια πάει περίπατο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.