Η τελευταία νίκη του Παναρκαδικού στην Καλαμάτα (vid)

Η τελευταία νίκη του Παναρκαδικού στην Καλαμάτα (vid)

Νοέμβριος 29, 2017 - 21:14
0 σχόλια

Η 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει στο πρόγραμμα της ένα μεγάλο και συνάμα παραδοσιακό Πελοποννησιακό ντέρμπι όπως είναι αυτό της Καλαμάτας με τον Παναρκαδικό.

Οι δύο ιστορικές ομάδες δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τις αναμετρήσεις τους να έχουν πάντα ένα ξεχωριστό χρώμα με το μυαλό όλων ασφαλώς να ταξιδεύει στο παρελθόν και στις μεγάλες μάχες τους στις Εθνικές κατηγορίες.

Με εξαίρεση την περσινή σεζόν όπου η «Μαύρη Θύελλα» αγωνίζονταν στην 1η κατηγορία Μεσσηνίας τα προηγούμενα χρόνια οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί πολλές φορές σε Γ’ και Δ’ Εθνική κατηγορία.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Μεσσηνία ήταν στις 22 Νοεμβρίου του 2015 όταν η Καλαμάτα είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναρκαδικού με το γκολ του Παναγιωτόπουλου στο 28ο λεπτό και πάλι για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ωστόσο η τελευταία επιτυχία του Παναρκαδικού στην Μεσσηνία κόντρα στους μελανόλευκους έρχεται στις 28 Ιανουαρίου του 2015 για την 15η αγωνιστική και πάλι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όταν οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 0-2 σε ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά σήμανε την έναρξη της αντεπίθεσης του τριφυλλιού για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε ένα βροχερό αγωνιστικό χώρο ο Παναρκαδικός πήρε παλλικαρίσια νίκη με 0-2 με τον Γιώργο Τριμπόνια με πολύ ωραίο πλασέ να κάνει στο 41’ το 0-1 και τον Γιώργο Μπίσσια με τρομερό άλμα και κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιώργου Καδά να γράφει το τελικό 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Παναρκαδικός στον πάγκο του είχε τον Κώστα Καλογιαννίδη και τον Γιώργο Τζήλο οι οποίοι οδήγησαν με εκπληκτική πορεία την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας στην άκρη τα τότε οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν στον σύλλογο.

Μάλιστα η ήττα της Καλαμάτας από τον Παναρκαδικό στο παιχνίδι αυτό δημιούργησε κραδασμούς στο εσωτερικό της Μεσσηνιακής ομάδας με την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου του τότε προπονητή των μελανόλευκων Νίκου Κουρμπανά και στην συνέχεια την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτα.

Καλαμάτα: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος, Κειτά, Τσάτσος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Αργυρόπουλος, Καλαντζής.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Μπίσσίας, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς, Κώτσιρας.

Δείτε στο βίντεο του ArcadiaPortal.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναρκαδικό τον Ιανουάριο του 2015.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.