Η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ είναι από τον Αστέρα (vid)

Η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ είναι από τον Αστέρα (vid)

Μάρτιος 11, 2019 - 16:03
0 σχόλια

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα η οποία βγήκε από την κληρωτίδα και θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η αρκαδική ομάδα είναι αυτή που έχει σταματήσει τελευταία τον ΠΑΟΚ υποχρεώνοντας τον στην τελευταία του ήττα πριν από έναν χρόνο και μερικές ημέρες στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για το πρωτάθλημα της Super League.

Στις 4 Μαρτίου του 2018 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζει τον ΠΑΟΚ με 3-2 με γκολ του Ιγκλέσιας στο τελευταίο λεπτό και ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο δικέφαλος είχε ισοφαρίσει με πέναλτι.

Γκολ: 14' Κυριακόπουλος, 53' Τόνσο, 97 Ιγκλέσιας - 37' Κάμπος, 96' Πρίγιοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Μπέρτος (46' Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67' Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (84' Καλτσάς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (69' Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83' Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς. 

Ειδήσεις: 
Video: 

24η Αγ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 3-2 | Όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα (04/03/2018)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.