Η τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Τρίπολης με το Μεσολόγγι (photos&video)

Η τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Τρίπολης με το Μεσολόγγι (photos&video)

Απρίλιος 27, 2013 - 16:16
4 σχόλια

Τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τον Δήμο Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. .στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Εξόδου Μεσολογγίου”.
Στην αποστολή του Δήμου Τρίπολης συμμετείχαν ,ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος , ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Κοσκινάς και κ. Γιώργος Κάρλος καθώς και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Χριστίνα Ζαμπαθά.

Την τελετή αδελφοποίησης ,που έλαβε χώρα στον Κήπο των Ηρώων, χαιρέτισαν οι Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς καθώς Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος όπου και οι δύο μίλησαν με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία αδελφοποίησης,
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη και από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Παναγιώτη Α. Κατσούλη.
Η τελετή έκλεισε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου της Αδελφοποίησης και με ανταλλαγή δώρων.

Από το traveltripolis.gr

Video: 

youtube://v/dlMQ8_iCgOk#!


4 Σχόλια

Γνωστη η ''εξοδος΄΄του Μεσολογγιου,αδελφοποιηση με την Τριπολη για να μας μαθουν τον τροπο να κανουμε και εμεις την δικη μας ηρωικη εξοδο απο την πολιορκια των σκουπιδιων...

η εοδος του Μεσολογγιου ειναι μια ηρωικη πραξη που θυμηζει σε ολους μας πως αξιζει για μερικα πραγματα να θυζιζουμε αρκετα πραγματα και να μην στεκομαστε μπροστα στα προβληματα με μεμψημοιρια μικροπρεπεια και φοβο αλλα να τολμαμε θυσιαζοντας ακομα και τον εαυτο μας για να επιτευχθει ο ιερος σκοπος.Λιγοι ανθρωποι δυστυχως σημερα κουβαλουν μεσα τους αυτο το μεγαλειο ψυχης και εαν σωθουμε θα ειναι εξαιτιας τους.Ενοηται βεβαια πως εμεις οι υπολοιποι δεν θα τους το αναγνωρισουμε ποτε οπως γινεται παντα στην ελλαδα.

Γιαννάκη όλο φρουφρού και αρώματα μου είσαι... Δεν βλέπεις τα χάλια σου στην πόλη μου θες και τελετές..