«Η Τέλεια Εξαφάνιση και άλλες ιστορίες» στην Τρίπολη

«Η Τέλεια Εξαφάνιση και άλλες ιστορίες» στην Τρίπολη

Ιανουάριος 06, 2019 - 17:08
0 σχόλια

Οι Dilemma το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 8:30μμ, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Μαλλιαροπούλειο  θέατρο Τρίπολης, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις τους με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ τους, που βασίζεται στη σύγχρονη προσέγγιση επιλεγμένων ποιημάτων της Κατερίνας Αγγελάκη – Ρουκ και παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση με τίτλο « Η Τέλεια Εξαφάνιση και άλλες ιστορίες… ». Ο λόγος της πολυβραβευμένης ποιήτριας συνδυασμένος με την ιδιαίτερη αισθητική των Dilemma, άλλες πρωτότυπες συνθέσεις &  αγαπημένες μουσικές επιλογές του ντουέτου, προσαρμοσμένες στο ύφος του, συνθέτουν μία  αυθεντική μουσική παράσταση.

Οι Dilemma (Πόπη Νταλαχάνη & Σωτήρης Τράγκας), δυο ιδιαίτεροι μουσικοί δημιουργοί, εμφανίστηκαν στη δισκογραφία το 2009 και ήδη από το πρώτο τους άλμπουμ έκαναν αίσθηση και χαρακτηρίστηκαν ως ένα από τα πιο ουσιαστικά και  πρωτότυπα, επιτυχημένα σχήματα στο μουσικό χώρο με αυτή τη σύνθεση οργάνων και ερμηνείας. Σαξόφωνα, κιθάρες, 2 φωνές και live electronics εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι  με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους & ρυθμικές εναλλαγές  και μας καλούν σε ένα καταιγισμό ήχων και λόγου, σε μία απρόβλεπτη συνάντηση λυρισμού και αυτοσχεδιασμού. Οι Dilemma, το ντουέτο ορχήστρα,  δημιουργώντας μαγικές θεατρικές ατμόσφαιρες συνεπαίρνουν σε ένα πλούσιο ταξίδι ήχων και λέξεων, σε ένα πρωτότυπο μουσικό σύμπαν που αναπλάθουν μοναδικά σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

Συντελεστές

Dilemma: μουσική επιμέλεια

Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, κιθάρες, loops

Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνα, φυσαρμόνικες

Οργάνωση παραγωγής : Art tc live

 

Διάρκεια 100΄ (χωρίς διάλειμμα)

 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
 

Προπώληση : Δισκοπωλείο MUSIC CENTER


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.