Η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ιλίου στην Δημητσάνα (pics)

Η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ιλίου στην Δημητσάνα (pics)

Ιούνιος 30, 2017 - 08:17
0 σχόλια

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Δημητσάνας «Μίκης Θεοδωράκης» συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου με τα μουσικά σύνολα Ορχήστρα Δωματίου, Λαϊκή Ορχήστρα, Σύνολο Κιθάρας και Χορωδία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε έργα του Μάνου Χατζηδάκη, Νίκου Γκάτσου και άλλων ποιητών, καθώς και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου «Οι Προσέληνοι».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Γιάννης Κατσίρης, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος των Αρκάδων Ιλίου κ. Γ.Κουτσανδρέας, καθώς και πολλοί κάτοικοι. Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων 23, 24 και 25 Ιουνίου 2017, με τίτλο «Θεάτρου Μουσική Παιδεία – Ορχήστρες & Παράδοση», που οργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους Δήμους της Αρκαδίας, τον Δήμο Ιλίου, τα Μουσικά Σχολεία Ιλίου και Τρίπολης, τον Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου και το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια».

Στόχος των εκδηλώσεων που οργάνωσαν η Περιφέρεια και οι Δήμοι που συνεργάστηκαν, ήταν η σύνδεση της Παιδείας όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα Μουσικά Σχολεία και των χώρων πολιτισμού αρχαίων και νεοτέρων, καθώς και η συνεργασία των τοπικών φορέων που παράγουν πρωτογενή πολιτισμό και των συλλόγων των Αρκάδων που δραστηριοποιούνται εκτός Αρκαδίας και μεταφέρουν το Αρκαδικό μήνυμα σε νέους τόπους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.