Η συναρπαστική «μάχη» της Β' Αρκαδίας

Η συναρπαστική «μάχη» της Β' Αρκαδίας

Ιανουάριος 31, 2019 - 11:20
3 σχόλια

Άκρως ανταγωνιστικό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας με την μάχη τόσο για τον τίτλο όσο και για τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο να έχει πραγματικά ανάψει για τα καλά.

4 ομάδες (ΠΑΟΚ Τρίπολης, Κορύθιο, Πανιώνιος Μεγαλόπολης και Δημητσάνα) βρίσκονται τόσο κοντά γεγονός που καταδεικνύει τις μικρές αποστάσεις και διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν πράγματα την εφετινή χρονιά.

Στην κορυφή έχουμε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης να πιάνει το Κορύθιο στους 24 βαθμούς και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης να ακολουθεί κατά πόδα με 23 και την Δημητσάνα να έρχεται με φορά με τους 18 βαθμούς απέχοντας μόλις 6 πόντους από την πρώτη θέση.

Με βάση λοιπόν τους αριθμούς ο ΠΑΟΚ Τρίπολης έχει 24 βαθμούς με απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμία ήττα και μετράει 16 γκολ υπέρ και μόλις 2 κατά. Το Κορύθιο όπου και αυτό έχει 24 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης στην πρώτη θέση έχει απολογισμό 8 νίκες, 2 ήττες και καμία ισοπαλία και μετράει 20 γκολ ενεργητικό και 8 παθητικό.

Στην 3η θέση με 23 βαθμούς ακολουθεί ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και απολογισμό 26 γκολ υπέρ και 8 κατά. Στην 4η θέση με 18 βαθμούς είναι η Δημητσάνα η οποία έχει απολογισμό 6 νίκες, 4 ήττες και καμία ισοπαλία και μετράει 23 τέρματα στο ενεργητικό της και 16 παθητικό.   

Σύμφωνα με τους αριθμούς ο ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι μακράν η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και ουσιαστικά αυτό είναι το άρμα που τον οδηγεί στην πρώτη θέση ενώ ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη και η πιο παραγωγική επίθεση της Β' Αρκαδίας.

Μάλιστα τα 2 μόλις γκολ παθητικό που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ Τρίπολης δεν αποτελούν μόνο την καλύτερη αμυντική επίδοση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά παράλληλα και της Α' κατηγορίας με τον νεοσύστατο σύλλογο στο ντεμπούτο στα γήπεδα του νομού μας να εντυπωσιάζει και να είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη άμυνα των Αρκαδικών ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αναφορικά με τον πίνακα των σκόρερ ο Τσουμπλέκας του Πανιωνίου Μεγαλόπολης είναι στην κορυφή των σκόρερ με τον Προκόπου της Δημητσάνας που αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερή αξία στο σκοράρισμα της Β' Αρκαδίας να τον ακολουθεί ενώ στις πρώτες θέσεις βρίσκονται και οι Κάνσης του ΠΑΟΚ Τρίπολης, Φωτόπουλος και Νεσίμι του Κορυθίου.

Όλα τα στοιχεία αλλά και η αγωνιστική εικόνα των ομάδων στα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο συνηγορούν στο συμπέρασμα πως οι λεπτομέρειες και τα ντέρμπι κορυφής που ακλουθούν θα παίξουν τον ρόλο τους τόσο στην έκβαση του νέου πρωταθλητή όσο και της ομάδας που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στην Α' Αρκαδίας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η βαθμολογία της Β' Αρκαδίας έπειτα από 10 αγωνιστικές

1. ΠΑΟΚ Τρίπολης 24

2. Κορύθιο 24

3. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 23

4. Δημητσάνα 18

5. Κανδήλα 16

6.  Αχιλλέας 13

7. Ηρακλής 8

8. Νεστάνη 7

9. ΑΕ Μαρίου 4

10. Παγγορτυνιακός -

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ο Πανιωνιος και ο Παοκ ειναι οι ποιο οργανομενες ομαδες με ροστερ πανω απο 25 παιχτες ,με προπονησεις 3 φορες την εβδομαδα, με ακαδημιες παιδικες κτλ.Αυτες αξιζουν την ανοδο........

Προσοχη.Το Α' τοπικο θελει χρημα αλλιως μην ανεβεις γιτι το ποιο πιθανο ειναι στο τελος να διαλυσεις την ομαδα σου,πχ εφετος τα Δολιανα.

η Δημητσανα με παθητικο 16 τερματα , με το ποιο δυσκολο προγραμμα αφου εχει εκτος Παοκ,Πανιωνιο,Κορινθιο,με τοσους βαθμους απο τους πρωτους,με πολλους παιχτες ανω των 40 ετων εχει απιροελαχιστες πιθανοτιτες ανοδου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.