Η συνάντηση Βεργέτη – Σιμεόνε

Η συνάντηση Βεργέτη – Σιμεόνε

Απρίλιος 01, 2015 - 20:13
0 σχόλια

Η παραμονή του Στάικου Βεργέτη στην Μαδρίτη συνεχίζεται και ασφαλώς κάθε μέρα που περνάει  παίρνει και κάτι καινούριο από τις προπονήσεις της Ατλέτικο αλλά και από τον τρόπο δουλειάς του ''Τσόλο''.

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε αρχικά τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία ενώ είχε και την δυνατότητα να  συνομιλήσει μαζί του για θέματα ποδοσφαίρου προσφέροντας του  αναμνηστικά δώρα όπως την εμφάνιση  του Αστέρα Τρίπολης και άλλα από την συμμετοχή των ‘’κιτρινομπέ’’ στο Europa League με τον Αργεντινό προπονητή της Ατλέτικο να τον καλωσορίζει και να του δίνει τις θερμές ευχές του για καλή προπονητική σταδιοδρομία.

Η όρεξη για μάθηση του Στάικου Βεργέτη είναι δεδομένη ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να πρωτοπορεί και σε αυτό το θέμα για τα Ελληνικά δεδομένα στέλνοντας τον προπονητή της ομάδας να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και τον τρόπο λειτουργίας ενός από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.