Η συγκίνηση του Μητροπολίτη Μ&Κ κκ Αλέξανδρου στο Γηροκομείο (photos+video)

Η συγκίνηση του Μητροπολίτη Μ&Κ κκ Αλέξανδρου στο Γηροκομείο (photos+video)

Μάιος 14, 2015 - 20:03
0 σχόλια

Η εορτή του Αγίου Θεράποντος

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Θεράποντα στον Ιερό Ναό του αγίου Νικολάου στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης την Τετάρτη 14 Μαΐου.

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία όπου πλήθος πιστών, οι διαβιούντες και οι εργαζόμενοι συμμετείχαν. Φέτος ο εορτασμός του Αγίου Θεράποντος ήταν ξεχωριστός, καθώς έδωσε το «παρών» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος και η  εντεταλμένη σύμβουλος του ιδρύματος κυρία Μπρακουμάτσου που προσπαθεί για την καλύτερη βελτίωση και αναβάθμιση του ιδρύματος.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Γ’ ηλικία, αναπολώντας την οικογένειά του και τη μητέρα του φανερά συγκινημένος. Αναφέρθηκε στο Γηροκομείο σαν το λιμάνι που αράζουν τα γηρατειά, ενώ δεν παράλειψε να μιλήσει και για το προσωπικό που προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ψάλτες  ήταν ο υπάλληλος του ιδρύματος κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου και ο κ. Νικόλαος Μπόγρης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η συγκίνηση του Μητροπολίτη Μ&Κ κκ Αλέξανδρου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.