Η συγκέντρωση στο Άστρος για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας (video&photos)

Η συγκέντρωση στο Άστρος για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας (video&photos)

Απρίλιος 13, 2014 - 13:47
1 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Με την παρουσία λίγου κόσμου, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία του Αστρους, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας, που οργανώθηκε με φιλότιμες προσπάθειες, από πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων και Σωματείων.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με το ψήφισμα διαμαρτυρίας (δες ΕΔΩ) που διαβάστηκε από την εκπρόσωπο της συντονιστικής επιτροπής κυρίας Μαρία Σκαρμούτσου, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ζαχαριάς και ο επκεφαλής του συνδυασμου «Κυνουρίας Γη» κ. Ι. Γιοβάς. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας.
Πολλοί ήταν αυτοί, πάντως, που μίλησαν για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος και απέδωσαν εκεί τη μικρή συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/z8lElP8M0OY


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το θέμα θα λύσει ο Ζαχαριάς και οι δυο *** που νομίζουν οτι είναι εξουσία του ρόπου;; ΝΤΡΟΠΗ Φίλε Ζαχαριά πρέπει να ενηλικιωθείς Εχεις καταλάβει ότι το χάσατε οριστικά το τρένο;;;