Η "συγγνώμη" του Βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου στο λαό (video)

Η "συγγνώμη" του Βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου στο λαό (video)

Σεπτέμβριος 11, 2012 - 15:40
1 σχόλια

Τι είπε για τις κινήσεις Λοβέρδου...

Κρίση αυτοκριτικής για τον Βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο στην εκδήλωση του κινήματος για τα 38 του χρόνια στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο Λάκωνας Βουλευτής ζήτησε συγνώμη για την απομάκρυνση του ΠΑΣΟΚ από το λαό , για την επιλογή του κινήματος να θέσει ως προτεραιότητα την πατρίδα και το έθνος. «Απομακρυνθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια από το λαό» είπε ο Βουλευτής σημειώνοντας την ανάγκη να επανέλθουν και να προστατέψουν τις κοινωνικές εκείνες τάξεις που βάλλονται από τα μέτρα.
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χαρακτήρισε τα 3 χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ως σταυρό μαρτυρίου και παραδέχτηκε πως το κίνημα έκανε λάθη αλλά και κακές επιλογές.
  «Το ΠΑΣΟΚ ξεκινάει από την αρχή κάτω από δύσκολες συνθήκες μετά από ένα μεγάλο σταυρό του μαρτυρίου που πέρασε 3 χρόνια ως κυβέρνηση .Πληρώσαμε γιατί ως κόμμα βάλαμε  επάνω απ όλα την πατρίδα και το έθνος και όχι το κόμμα και την ιδεολογία . Πράγματι έκανε λάθη το ΠΑΣΟΚ και κακές  επιλογές που οφείλονται στην κακή συγκυρία. Όπως όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα και προτερήματα έτσι πρέπει να αντιμετωπίσετε και το ΠΑΣΟΚ.
Ο Βουλευτής Παραδέχτηκε ότι για να γίνει επανασύνδεση με την κοινωνία χρειάζεται πολύ μεγάλος αγώνας και πως τα στελέχη του κόμματος πρέπει να επιστρέψουν σε αυτή  για να δώσουν την ελπίδα, στα νέα παιδιά κυρίως. 

Ο κ. Γρηγοράκος απάντησε και σε ερώτημα που του θέσαμε για τις κινήσεις Λοβέρδου και σημείωσε μεταξύ άλλων πως "κάποιοι πήραν ένα κόμμα μεγάλο και το έκαναν μικρό και για το λόγο αυτό ας κάνουν την αυτοκριτική τους πρώτα", ενώ σημείωσε πως οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές για τις οποίες μιλούν δεν ταιριάζουν στο ΠΑΣΟΚ...

Video: 

youtube://v/vqm75NcVwgw


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι λέει , τι λέει παναγία μου έναν γιατρό ρε παιδιά ...