Η Στεμνίτσα συμμετέχει στο Let's Do It Greece

Η Στεμνίτσα συμμετέχει στο Let's Do It Greece

Απρίλιος 14, 2018 - 08:50
0 σχόλια

Εθελοντική δράση στη Στεμνίτσα την Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Καθαρίζουμε από χόρτα, κλαδιά, πέτρες και σκουπίδια, το παλαιό μονοπάτι που ξεκινάει από το κέντρο της Στεμνίτσας, περνάει από την περιοχή «Δρακουνέρα» όπου υπάρχει βρύση με τρεχούμενο νερό, συνεχίζει στην αγροτική περιοχή «Πολιάνα» και γυρίζει πίσω στη Στεμνίτσα. Τοποθετούμε ενημερωτικές πινακίδες και πινακίδες κατεύθυνσης. Στόχος είναι η ανάδειξη μίας όμορφης κοντινής διαδρομής για περίπατο και αναψυχή. Συνεργαζόμαστε με την ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, η οποία μας παρέχει εργαλεία καθαρισμού, γάντια εργασίας, πινακίδες κατεύθυνσης και εθελοντές.

Στη δράση συμμετέχουν: Μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Στεμνιτσιωτών « Ο ΥΨΟΥΝΤΑΣ», ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεμνίτσας, Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Στεμνίτσας, του Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας και του Τμήματος Συνοδών Βουνού, φίλοι και φίλες της Στεμνίτσας.

Ξεκινάμε στις 8 το πρωί από την πλατεία. Μπορεί να δημιουργηθεί και 2η ομάδα, που θα ξεκινήσει από το ίδιο σημείο στις 10 το πρωί, αρκεί να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της σελίδας ή με email: ipsountas@yahoo.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.