Η σημερινή περιοδεία του Λυκουρέντζου

Η σημερινή περιοδεία του Λυκουρέντζου

Ιανουάριος 17, 2015 - 16:37
1 σχόλια

Περιοδείες στις κοινότητες του πρώην Δήμου Κοντοβαζαίνης πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος.

Επισκέφθηκε τα χωριά Βούτσι και Μοναστηράκι και συνομίλησε με τους κατοίκους ενώ στην Κοντοβάζαινα συναντήθηκε και με φίλους του από τις άλλες κοινότητες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Στις 25 Ιανουαρίου, η  Ελλάδα είτε θα βγει για πάντα από την κρίση, είτε θα μπει σε νέα πιο δραματική περιπέτεια. Η επιστροφή στα ελλείμματα, οι ψευδαισθήσεις πως, «θα βαράνε νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές», οι μονομερείς ενέργειες, θα οδηγούσαν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας.
Είμαστε η Παράταξη που υπερασπίζεται με σύνεση και αποφασιστικότητα  τα δίκαια και τα δικαιώματα του Ελληνισμού. Λέμε σε κάθε περίπτωση την αλήθεια. Εγγυόμαστε το μέλλον. Αυτό κάναμε πάντα. Αυτό κάνουμε και σήμερα με τον Αντώνη Σαμαρά.  Αυτό έμαθα να κάνω. Και αυτό θα συνεχίσω σε κάθε περίπτωση.   
Θα είμαι πάντα στη πρώτη γραμμή για να στηρίζω την Αρκαδία, να συμπαρίσταμαι στους συμπατριώτες μας και να μάχομαι για τη νέα γενιά και την πραγμάτωση των ονείρων της.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.