Η σχεδιάστρια μόδας από την Τρίπολη που ξεχωρίζει στο «Project Runway»

Η σχεδιάστρια μόδας από την Τρίπολη που ξεχωρίζει στο «Project Runway»

Νοέμβριος 06, 2018 - 12:07
1 σχόλια

Η Αρκαδία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το δημοφιλές talent show που είναι   αποκλειστικά αφιερωμένο στη μόδα.

Ο λόγος για το  Project Runway και τη Μαρία Τάγκαλου από την Τρίπολη.

Η ανερχόμενη σχεδιάστρια Μαρία Τάγκαλου, με καταγωγή από την Τρίπολη είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που έχει ξεχωρίσει μέσα από το talent show που εκπέμπει κάθε Πέμπτη στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Το «Project Runway» στόχο έχει να αναδείξει τον καλύτερο σχεδιαστή μόδας με έπαθλο 50.000 ευρώ, μία ραπτομηχανή αλλά και να παρουσιάσει τις δημιουργίες του στο εξώφυλλο της «Madame Figaro», φορεμένες από την Ευαγγελία Αραβανή.

Οι δημιουργίες της Μαρίας έχουν αποσπάσει καλά σχόλια από τους κριτές και η πορεία της στο talent show προοιωνίζεται λαμπρή.

Η Μαρία Τάγκαλου στα προηγούμενα επεισόδια παρουσίασε δημιουργίες σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς, και δημιούργησε το φόρεμα «Sexy Grandma».

Είναι ένα έργο τέχνης που «παντρεύει» τη μαύρη φούστα, η οποία δίνει μια νότα μοντερνισμού, και με το πάνω μέρος το οποίο φέρει λίγο πιο κλασική γραμμή.

Να προσθέσουμε πως όλες οι δημιουργίες είναι αξιέπαινες εφόσον δημιουργούνται σε πίεση χρόνου, οπότε τα κομμάτια που ξεχωρίζουν τυγχάνει να έχουν κάτι το ιδιαίτερο!

Η Μαρία δίνει δυναμικό «παρών» καθώς  έχει περάσει στην επόμενη φάση οπότε ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο κομμάτι που θα δημιουργήσει!

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι μια πολλά υποσχόμενη νέα σχεδιάστρια,με βραβεία και μια υποτροφία στο ενεργητικό της. Προσέξτε τη ...Αξίζει!! Πατέρας της είναι ο Τριπολιτσιώτης ζωγράφος Βασίλης Τάγκαλος . Καλή Επιτυχία Μαρία!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.